BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinErkan Koyuncu toprağa verildi----

Erkan Koyuncu toprağa verildi

Erkan Koyuncu toprağa verildi
04 Ağustos 2014 - 00:07 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın Florya'daki tesislerinde geçirdiği talihsiz kaza sonrası yoğun bakımda hayatını kaybeden Erkan Koyuncu son yolculuğuna uğurlandı

Galatasaray Kulübü'nün Florya Metin Oktay  Tesisleri'nde, dün, giriş kapısına sıkışarak hayatını kaybeden Sabah gazetesi  foto muhabiri Erkan Koyuncu'nun cenazesi toprağa verildi.

Koyuncu için çalıştığı Sabah gazetesinin Balmumcu'da bulunan binası  önünde tören düzenlendi ve helallik alındı. Koyuncu'nun cenaze namazı, törenin  ardından Eyüp Sultan Camii'nde kılındı.
   
İkindi vakti kılınan cenaze namazına, basın ve spor camiasından çok sayıda kişi katıldı. Katılımcılar arasında, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Emir Sarıgül, Necati Demirkol, Mehmet Karlı, Galatasaray Kulübü İcra  Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Naci  Arkan da yer aldı.

PRANDELLİ SAF TUTTU

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Erkan Koyuncu'nun  cenaze namazına katılarak saf tuttu. İtalyan çalıştırıcı, futbolcular Burak  Yılmaz, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Semih Kaya, Yekta Kurtuluş ve Aydın Yılmaz  ile cenazeye geldi.

TERİM DE CENAZE TÖRENİNDEYDİ

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de Eyüp Sultan Camisi'ne gelerek  Koyuncu'nun yakınlarına taziyelerini iletti. Koyuncu'nun naaşı daha sonra Edirnekapı Mezarlığı'na defnedildi.

BABA MESLEĞİNİ SEÇMİŞTİ

Henüz 37 yaşında vefat eden Erkan Koyuncu, babası gibi meslek olarak gazeteciliği seçmişti. 1946 doğumlu baba Selahattin Koyuncu, Vefa Lisesi'nden mezun olduktan sonra mesleğe Yeni Asır'da foto muhabiri olarak başlamış, 1993 yılında Hürriyet Gazetesi'nde çalışırken yaşamını yitirmişti. Selahattin Koyuncu, oğlu gibi TSYD üyesiydi.

Erkan Koyuncu 20 Kasım 1977 tarihinde doğdu. Selahattin (13) ve Seda (7) isimlerinde iki çocuk babası olan Koyuncu 1999 yılından bu yana Sabah Gazetesi Spor Servisi'nde foto muhabiri olarak görev yapıyordu.



YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)