BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEdirne'de Bulgar ve Yunan turist bolluğu!----

Edirne'de Bulgar ve Yunan turist bolluğu!

Edirne'de Bulgar ve Yunan turist bolluğu!
23 Aralık 2023 - 13:23 www.finansgundem.com

Edirne, Bulgar ve Yunan turistlerin yoğun ilgisiyle Noel ve yılbaşı için hareketlendi. Kent, Avrupa'dan gelen ziyaretçilerin alışveriş ve yeni yıl kutlamaları için tercih ettiği bir nokta haline geldi.


Özellikle Hristiyan topluluklarınca bayram havasında kutlanan Noel, Edirne'de alışveriş merkezlerini, çarşıları ve pazarları dolduran turistlerin akınına uğradı. Bu ziyaretçiler, hem Noel alışverişlerini yapıyor hem de yılbaşını karşılamak için şehirde konaklama yerlerini önceden ayırtıyorlar.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sezai Irmak, bölgeye gelen turistlerin kent ekonomisine ciddi katkı sağladığını vurgulayarak, bu ilgiden memnuniyet duyduklarını belirtti. Ayrıca, kentteki işletmelerin yılbaşı öncesi gerekli hazırlıkları tamamladığını ve turistlere en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını dile getirdi.

Turizm Otel Yöneticileri Derneği Edirne Temsilcisi Can Pekbaş da, Bulgaristan ve Yunanistan gibi komşu ülkelerden gelen ziyaretçilerin otellerdeki doluluk oranını artırdığını ve kentte hareketlilik sağladığını belirtti. Turistlerin yeni yılı Edirne'de karşılamayı tercih etmelerinin, kente olan ilgilerini ve Edirne'deki alışveriş, konaklama gibi olanaklardan memnun kaldıklarını gösterdiğini ifade etti.

Avrupa ve ABD borsalarına Noel arası

 

Papa'dan Noel mesajı: Silahları susturun

 

Ortodoks Ukraynalılar Ruslara kızdı Noel'i Katoliklerle kutladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)