BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisEczacıbaşı gazetecileri işletti----

Eczacıbaşı gazetecileri işletti

Eczacıbaşı gazetecileri işletti
07 Mayıs 2014 - 06:55 www.finansgundem.com

Ünlü işadamı Bülent Eczacıbaşı Milano'ya birlikte gittiği gazetecilere öyle bir şaka yaptı ki...

Ünlü işadamı Bülent Eczacıbaşı ile birlikte Milano'ya gittiği gazetecilere unutamayacakları bir şaka yaptı. Eczacıbaşı kendi kendine George Clooney yollamış gibi e-mail gönderip gazetecileri Oscar'lı yıldızın Como Gölü'ndeki evine yatıya davet etti.

COMO GÖLÜ’NDE TEZAHÜRAT

Habertürk'te yer alan habere göre, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, nisanda Vitra markasının bir organizasyonu için Milano’ya giden gazetecileri fena işletti.

Milano’da fuarı gezen grup daha sonra Como Gölü kıyısında George Clooney’nin evinin önüne gidip şakadan tezahürat yaparak Clooney’yi dışarı davet etti. Danışmanı İstanbul’a dönüşte kameraya aldığı bu görüntüleri Eczacıbaşı’na izletti. Görüntüleri izleyen Bülent Bey, bir şaka yapmaya karar verdi.

ŞAKAYI TATLIYA BAĞLADILAR

Bülent Eczacıbaşı, Clooney’nin ağzından kendi kendisine bir e-mail yolladı. Eczacıbaşı’nın asistanı bu mail’i fuara katılan gazetecilerle paylaştı.

Mail’de Clooney’nin evde olmadığı için özür dileyip kendilerini Como Gölü’ndeki evinde ağırlamak istediği yazıyordu. Gazeteciler habere çok sevinirken gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. Bülent Bey yaptığı şakadan sonra gönlünü almak istediği gazetecileri 28 Nisan’da Kanyon’da Gina restoranda yemeğe götürüp şakayı tatlıya bağladı.

Eczacıbaşı’nın Clooney’nin ağzından kendisine yolladığı e-mail’de, “Sizin İstanbul Film Festivali’yle bağlantınızı biliyorum. Evde olmadığım için üzgünüm. O gün kapıda olan 10 kişiyi istedikleri bir zamanda 1 geceliğine evimde ağırlamak isterim” yazıyordu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)