BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriE-ticaretinizi cepten takip edebilirsiniz!----

E-ticaretinizi cepten takip edebilirsiniz!

E-ticaretinizi cepten takip edebilirsiniz!
06 Mart 2016 - 09:37 www.finansgundem.com

E-ticaret sitesi işletmecilerine hızlı, kolay ve güvenli ödeme kabul altyapısı sağlayan iyzico, yeni mobil uygulamasını kullanıma sundu

Ödeme sistemleri platformu iyzico, online ödeme alma işlemlerini hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde yapmayı ve yönetmeyi sağlayan yenilikçi hizmetlerine bir yenisini ekledi. iyzico, mobil cihaz kullanımının ve mobil e-ticaretin giderek daha da yaygınlaştığı bu dönemde, e-ticaret alanında faaliyet gösterenlerin ödemelerini istedikleri yerden ve istedikleri zamanda kontrol etmesini mümkün kılan yeni mobil uygulamasını kullanıma sundu.

iyzico’nun yeni mobil uygulaması sayesinde üyeler, akıllı cihazlarından iyzico kontrol paneline erişim sağlayabiliyor. Google Play ve AppStore’da yer alan iyzico mobil uygulaması sayesinde kullanıcılar, tüm işlemleri kontrol edebilmelerinin yanı sıra yapılan ödemeleri istedikleri şekilde filtreleyebilip, tek tek işlemlerin tüm detaylarını görebiliyor. Ayrıca uygulama üzerinden ödeme iptali ve iadesi gibi operasyonel işlemler de yapılabiliyor.

Türkiye’de 26 bin üzerinde kayıtlı üye işyerine sahip olan iyzico, yeni mobil uygulamasıyla birlikte e-ticaret sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin yükselen mobil trendine ayak uydurmaları için önemli bir adım atmış oldu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)