BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDünya yeni yılı böyle karşıladı----

Dünya yeni yılı böyle karşıladı

Dünya yeni yılı böyle karşıladı
01 Ocak 2024 - 10:47 www.finansgundem.com

Kıtalar, ülkeler, dün 2024'ün coşkusuyla aydınlandı, eğlenceler, ışıklı gösteriler meydanları kapladı.

ABD'nin New york kentinde yılbaşı kutlamaları için adres her yıl olduğu gibi bu sene de Times Meydanı oldu. ABD'de yılbaşı kutlamalarının en gözde mekanı olan New York Times Meydanı'nda bir araya gelenler, yeni yıla havai fişek ve ışık gösterilerinin yanı sıra çeşitli etkinliklerle girdi.

Almanya'nın başkenti Berlin'de, yeni yıl dolayısıyla tarihi Brandenburg Kapısının önünde konser gerçekleştirildi. Konserin ardından havai fişek ve ışık gösterisi gerçekleştirildi.

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde de yeni yıl kutlamaları düzenlendi. Kutlamalar kapsamında Copacabana Sahilinde toplanan kalabalık, havai fişek gösterisini izledi.

Fransa’nın başkenti Paris’te yeni yıl kutlamaları görkemli görüntülere sahne oldu. Yaklaşık 1,5 milyon kişi Paris’teki dünyaca ünlü Champs-Elysees Caddesi’nde toplandı. Arc de Triomphe (Zafer Takı) Anıtı’na yansıtılan video görüntüleri ve ışık gösterileri izleyenlere keyifli anlar yaşatırken, video gösterilerinin ana teması ise Paris Yaz Olimpiyatları oldu. Yerel saatin 00.00’ı göstermesiyle milyonlarca kişi görkemli havai fişek gösterilerinin altında 2024’e merhaba dedi.
 
İngiltere yeni yılı görkemli kutlamalarla karşıladı. Yeni yıl kutlamalarının merkezi ise yine başkent Londra oldu. Turistik cazibe merkezi London Eye çevresinde toplanan binlerce kişi 2024 yılına havai fişek gösterileri eşliğinde coşkuyla “merhaba” dedi. 

Norveç'in Tromso kentinde yeni yıl kutlamaları sırasında Floya Dağı'ndan kuzey ışıkları görüntülendi.

Yunanistan'nın başkenti Atina'da yeni yılın gelişini kutlamak üzere Partenon Tapınağı yakınlarında havai fişek gösterisi yapıldı. (Habertürk)

Türkiye 2024'e böyle girdi

Bakan Koca: Hatay'da yeni yılın ilk bebeği doğdu



 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)