BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDünya Bankası yeni temsilcilik açıyor----

Dünya Bankası yeni temsilcilik açıyor

Dünya Bankası yeni temsilcilik açıyor
03 Kasım 2014 - 10:36 www.finansgundem.com

Dünya Bankası, Türkmenistan'da temsilciliğini açıyor

Başkent Aşkabat'ta Türkmenistan ile Dünya Bankası temsilcileri arasında anlaşma imzalandı. Anlaşma kapsamında Dünya Bankası Aşkabat'ta temsilicilik açacak.

Dünya Bankası, Türkmenistan'da temsilciliğini açıyor. Başkent Aşkabat'ta Türkmenistan ile Dünya Bankası temsilcileri arasında anlaşma imzalandı. Anlaşma kapsamında Dünya Bankası Aşkabat'ta temsilicilik açacak. Söz konusu banka Orta Asya ülkeleri içinde ilk temsilciliğini Aşkabat'ta açıyor. Türkmen basınında yer alan habere göre, dünyanın saygın finans kuruluşunun Türkmenistan'da temsilciliğinin açılması Türkmen hükümetinin ekonomi stratejisini başarılı bir şekilde yürüttüğünün bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Dünya Bankası Grubu içerisinde Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası, Uluslararası Kalkınma Birliği, Uluslararası Finans Kurumu, Çok Taraflı Yatırım Garantisi Ajansı ve Uluslararası Yatırım Anlaşmazlıkları Çözüm Merkezi yer alıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)