BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriDogecoin’in yükselişi sürüyor----

Dogecoin’in yükselişi sürüyor

Dogecoin’in yükselişi sürüyor
14 Nisan 2021 - 11:49 www.finansgundem.com

Dogecoin'in değeri son 25 saatte yüzde 85 oranında artarak rekor tazelerken, toplam piyasa değeri de 17 milyar doların üzerine çıktı.

Kripto paralarda yükseliş devam ederken Ether ve Bitcoin gibi çok kullanılan paraların yanı sıra DogeCoin gibi daha az bilinen paralara da yatırımcı ilgisi devam ediyor. 2013 yılında iki yazılımcının ‘şaka amaçlı’ olarak geliştirdiği Dogecoin'de yıl başından bu yana artış yüzde 1900'ü aştı.

7 yıl önce işlem görmeye başalayan DogeCoin son 24 saat içinde de yüzde 85'ten fazla değer kazanarak 0,13 doların seviyesinin üzerini test etti. Kripto para biriminin piyasa değeri de hareketle 17 milyar doları aştı. Dogecoin halihazırda 0,1358 seviyelerinden alıcı buluyor.

Business Insider'ın haberine göre, Dogecoin'in değerinde sadece dünkü artış oranı yüzde 34'ü buldu.

ELON MUSK TEŞVİK ETTİ

Kripto para borsası Coinbase'in 100 milyar dolar değerlemeyle halka arzı, Bitcoin başta olmak üzere kripto paraların genelinde sert değer artışlarını beraberinde getirdi.

194 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin ikinci kişisi olan Elon Musk'ın sosyal medya üzerinden verdiği destek, Dogecoin'in bu yılki yükselişinde etkili oldu.

2013’te Jackson Palmer ile birlikte Dogecoin’i “şaka amaçlı” olarak geliştiren yazılım mühendisi Billy Markus, sanılanın aksine şu an elinde hiç Dogecoin olmadığını, 2015’te çalıştığı işten kovulduktan sonra sahip olduğu tüm Dogecoin’leri satıp ikinci el bir Honda Civic marka otomobil aldığını açıkladı.

Musk, Dogecoin'i Ay'a gönderdi! Fiyatı yüzde 25 yükseldi

Dogecoin'lerin yüzde 28'inin bir kişiye ait olduğu ortaya çıktı

Dogecoin’in yaratıcısı 2015’te hepsini satıp ikinci el araba almış

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)