BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriDogecoin'in piyasa değeri bankaları geçti----

Dogecoin'in piyasa değeri bankaları geçti

Dogecoin'in piyasa değeri bankaları geçti
20 Nisan 2021 - 12:58 www.finansgundem.com

Dogecoin, piyasa değeri bakımından ING ve Barclays'i geride bıraktı.

Dogecoin (#DOGE), geçtiğimiz on gün boyunca etkileyici bir performans gösterdi ve yüzde 500'den fazla artarak 0,45 dolara kadar yükseldi. Kripto paranın piyasa değeri, yüzde 15'lik bir düzeltmenin ardından bile ING, Barclays ve Credit Agricole gibi köklü finans kuruluşlarını geride bırakıyor.

İnternet esprisi olarak doğan kripto para, Tesla CEO'su Elon Musk'ın gönderileri sayesinde daha da yükseldi. Dogecoin'i destekleyen milyarder sadece Musk değil.

Dallas Mavericks'in sahibi Mark Cuban da DOGE'u destekliyor. NBA takımı, ürün satışlarında DOGE ile ödeme dahi kabul ediyor.

Dogecoin'in değeri köklü bankaları aştı


Dogecoin topluluğu 1 doları hedeflerken, çoğu kişi 129,6 milyarlık mevcut arzın önümüzdeki beş yıl içerisinde yüzde 20 artış göstereceğini hesaba katmıyor. DOGE'un 1 dolara ulaşması halinde piyasa değeri 156 milyar dolara ulaşacaktır, ki bu Binance Coin'in (BNB) mevcut değerinin iki katı ediyor.

Yine de mevcut durumda piyasa değeri 156 milyar doları geçen 92 adet alınıp satılabilir varlık bulunuyor. Citigroup, Morgan Stanley, Unilever ve Shell'in her biri piyasa değeri 150 milyar dolar olan şirketler ve DOGE fiyatının 1 doları geçmesi halinde onun gerisinde kalacaklar.

Kripto paralarda volatilite sürüyor, hacim düşüyor

ABD kripto paralar için düzenleme hazırlıyor

Çin Merkez Bankası: Bitcoin bir yatırım alternatifi

Dogecoin'e olan ilginin sebebi ne?

Dogecoin, tempoyu düşürmüyor

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)