BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMobilDileklerinizi gerçekleştiren uygulama----

Dileklerinizi gerçekleştiren uygulama

Dileklerinizi gerçekleştiren uygulama
10 Haziran 2013 - 18:03 www.finansgundem.com

Türkçe bir uygulama olan Dilek Ağacı ile, kendinizin, ailenizin ve sevdiklerinizin dileklerini bir dilek ağacında tutabileceksiniz.

Türkçe bir uygulama olan Dilek Ağacı ile kendinizin, ailenizin ve sevdiklerinizin dileklerini bir dilek ağacında tutabilirsiniz. , Anakule Studios'un geliştirdiği bu uygulama , kendinizin, ailenizin ve sevdiklerinizin dileklerini bir dilek ağacında tutmanızı sağlıyor. Uygulama çalışmak için Adobe Air eklentisi ve Android 2.2 ve üzeri bir sistem gerektiriyor. Bu eklentiyi Google Play Store’dan rahatlıkla ve güvenle indirebilirsiniz.
“Bir dilek beslendiği ile büyür”
Dilek ağaçları ve inançları dünyada çoğu mitoloji ve dinler içinde çok önemli bir rol oynamış, ve çağlar boyunca derin ve kutsal anlamlar verilmiştir. Size destek ve arzularınızın yerine getirilmesi için kişisel bir dilek ağacı oluşturduk. Arkadaş ve aile ile dileklerin birbirlerinin dilek ağaçlarında paylaşılması dilek ağaçlarının manevi değerinin genişleyeceğine inanıyoruz.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)