BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDilan Polat'a yeni dava! 7 yıl hapis talebi----

Dilan Polat'a yeni dava! 7 yıl hapis talebi

Dilan Polat'a yeni dava! 7 yıl hapis talebi
14 Nisan 2024 - 14:49 www.finansgundem.com

Daha önce komşuları ve fenomen Banu Parlak'la adliyelik olup hakkında davalar açılan Dilan Polat, bu kez de başka bir fenomen ile adliyelik oldu.

Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Dilan Polat'a bir dava daha açıldı. Cezaevine girmeden önce sosyal medya fenomeni A. A.'ya küfredip ölüm tehdidinde bulunan Polat, "Hatırlamıyorum" savunması yapsa da hakkında 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Sabah’tan Arzu Kaya’nın haberine göre; "Kara para aklama", "vergi kaçırma"nın da aralarında bulunduğu 4 ayrı suçtan tutuklu bulunan Polat hakkında yeni bir dava daha açıldı.

"ÖLÜME KADAR UZANIR"

Olay 24 Temmuz 2023 günü yaşandı. A. A. ile Dilan Polat, cezaevine girmeden önce sosyal paylaşım sitesi üzerinden tartışma yaşadı.Tartışma üzerine A.'ya mesaj atan Polat, "Bugün bekle sen. Ayağını denk al. Magazin yaparken ölüme kadar uzanır" yazdı. Mesajların görsellerini alan A. A., avukatı aracılığı ile şikayetçi oldu.

HATIRLAMADIĞINI SÖYLEDİ

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesi alınan Polat, "Söz konusu mesajları gönderdiğimi hatırlamıyorum" dedi.Savcılık suçun uzlaşma kapsamında kaldığını belirtti, tarafların dosyası uzlaşmacıya gitti ancak ikili uzlaşamadı.

Savcılık, Polat hakkında zincirleme şekilde 'kadına karşı tehdit' ve 'hakaret' suçlarından 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Dilan Polat'a 8, Engin Polat'a 11 yıla kadar hapis istemi!

 

TMSF'den Dilan Polat açıklaması

 

Adalet Bakanlığı'ndan Dilan Polat açıklaması

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)