BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDevlet Bahçeli OHAL'in uzatılmasına destek verdi----

Devlet Bahçeli OHAL'in uzatılmasına destek verdi

Devlet Bahçeli OHAL'in uzatılmasına destek verdi
29 Eylül 2016 - 13:56 www.finansgundem.com

MHP lideri Devlet Bahçeli, "FETÖ'nün 15 Temmuz'dan sonraki bir amacı da mağdur kitlesini büyüterek soruşturmaların sekteye uğratılmasıdır" dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Doğu ve Güney Doğu Anadolu'yu kalkandırma programını tanıtırken yaptığı açıklamada, 15 Temmuz darbe girişimine yönelik soruşturmalara ilişkin "FETÖ'nün 15 Temmuz'dan sonraki bir amacı da mağdur kitlesini büyüterek soruşturmaların sekteye uğratılmasıdır. Asıl isimlerin deşifre edilmesi halinde diğer ayakların çorap söküğü gibi geleceğibni bilmek lazım" uyarısında bulundu. Bahçeli, OHAL'in uzatılmasına ilişkin MGK tavsiyesine de destek verdi.

Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları:

"YENİ KALKIŞMA" DEĞERLENDİRMELERİ
* Yeni bir darbeye yeltenen, aklından geçiren kim ya da kimler varsa bilsinler ki önce bizim bedenimizi çiğnemek mecburiyetinde kalacaklardır. Darbecilerin geleceği varsa Allah'ın izniyle görecekleri de vardır.

MOODY'S'İN TÜRKİYE KARARI
* Uluslararası derecelendirme kuruluşlarının vakit kaybetmeden not kırarak Türkiye'nin yatırım yapılabilir ülke olmadığına dair yaygara koparmaları, finans oligarşisinin son iki asırda olduğu gibi yine iş başında olduğunun kanıtıdır. Silahla başaramayanlar faiz, kur, finansal varlıklar üstünden yeni bir alan açma peşindedir.

"PKK NEYSE FETÖ ODUR"
* FETÖ ve benzeri yapılanmalar görüntüde besmele çekip Efendimize salavat getirirken kalpten haç çıkarıp kilise çanlarıyla avunmakta, emperyalizmin hainlerine katılmaktadır. FETÖ işbirlikçidir, haindir, vatan, millet ve din nefretiyle malul şeytan uşağıdır. PKK neyse FETÖ odur, IŞİD kimse FETÖ tıpkısının aynısı, belki de bir gömlek üstüdür.

"OHAL UZAMALI"
* 15 Temmuz gecesini hatırlayan, yaşayan her kim varsa onların huzur, güven ve barışa kavuşması için olağanüstü hal ile olağanüstü tedbirlerin alınması ülkemiz için yararlıdır ve 3 ay daha uzatılması faydalı olacaktır diye düşünüyoruz."

MİNİ ANAYASADA GÖRÜŞ BİRLİĞİNE VARILIRSA..."
* Mini anayasa 7 maddede uzlaşı sağlanmıştır. 3-4 madde üzerinde liderler seviyesinde bir tercihe veya tedbire gerek kalınmıştır. Önümüzdeki günlerde bir liderler toplantısı yapılıp bu mini anayasa konusunda bir görüş birliğine varılırsa, 1 Ekim'de açılacak olan Meclis gündemine gelebilir. Genişleme ihtimali mümkün. Geçmişte 60 madde üzerinde mutabakata varılmıştır. Güncellemeler olursa 60 artı 7, olur 67.

Bahçeli'den 'Andımız'ı okutmayan müdüre sert tepki

 

Bahçeli: 1 dolardaki seri ByLock'un şifresi

 

Bahçeli: Türkiye ABD'nin 53. eyaleti değildir

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)