BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarDev kripto platformunun hedefi metaverse’te liderlik----

Dev kripto platformunun hedefi metaverse’te liderlik

Dev kripto platformunun hedefi metaverse’te liderlik
08 Şubat 2022 - 17:57 www.finansgundem.com

Dev blockchain platformu Polygon metaverse için liderlik savaşına 450 milyon dolarlık fonlama turuyla dahil oluyor.

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Dev blockchain platformu Polygon’un MATIC isimli token’ının özel satışına SoftBank Vision Fund 2, Galaxy Digital, Galaxy Interactive ve Tiger Global da dahil olmak üzere 40’ın üzerinde girişim sermayesi şirketi katıldı. MATIC’in piyasa değeri 7 Şubat itibarıyla 14,4 milyar dolar olarak kaydedildi. Polygon Kurucu Ortağı Sandeep Nailwal, Forbes’a yaptığı açıklamada, “hedefimiz metaverse’ün lideri olmak” dedi. Devamında, “geliştiricilere tüm çözümleri kapsamlı olarak sunmak istiyoruz” ifadesini kullandı.

2017 yılında Matic Network ismiyle kurulan Polygon, Ethereum’un yavaş ağına rakip olarak geliştirilen networkler arasında öne çıkan isimlerden. Network’te 7 binin üzerinde uygulama bulunuyor ve bugüne kadar 100 milyon cüzdanda 1,3 milyarın üzerinde işlem gerçekleşti. Sequoia India Direktörü Shailesh Lakani, “Polygon düşük maliyetli uygulamalar oluşturmak isteyenlerin birinci durağı haline geldi ve giderek daha fazla benimsenebileceğini düşünüyoruz” dedi.

Devamında, “yüksek ihtimalle kripto start-up şirketlerinin %70 ila %80’i bugün Polygon’u kullanıyor” ifadesini kullandı. Nailwal’a göre yapılan yatırımlar şirketin metaverse geliştiricileri için ürünler sunmasına imkan tanıyacak. finansgundem.com'un derlediği bilgilere göre Polygon aynı zamanda ‘sıfır bilgi’ (ZK) teknolojisine de büyük miktarda yatırım yapıyor. Bu teknoloji bireylerin ve kurumların işlemler ile kişisel bilgiler ya da kimlik bilgileri gibi verileri, verinin kontrolünü vermeden doğrulamasına imkan tanıyor.

Ağustos ayında proje ekibi, ZK ile ilişkili yatırımlarının 1 milyar dolara ulaşabileceğini açıkladı.

Wall Street’te yetenek savaşları ofise baskısını azalttı

 

Kripto yatırımcılarının hedefi erken emeklilik

 

Dev fintek şirketinin büyük Hindistan planı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)