BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiDeutsche Bank'tan resesyon uyarısı----

Deutsche Bank'tan resesyon uyarısı

Deutsche Bank'tan resesyon uyarısı
27 Nisan 2022 - 08:07 www.finansgundem.com

Deutsche Bank AG ekonomistleri, Federal Reserve'in enflasyon oranını indirmek için 1980'lerden bu yana en agresif parasal sıkılaştırmaya girmesi gerekebileceğini ve bunun da gelecek yıl ABD'de derin bir resesyona yol açacağı konusunda uyardı.

Grubun baş ekonomisti ve araştırma başkanı David Folkerts-Landau da dahil olmak üzere yazarlar hazırladıkları bir raporda, "Fed fon oranının %5 ila %6 aralığında hareket etmesinin bu sefer işi yapmak için yeterli olacağını ihtiyatlı bir şekilde varsayıyoruz. Bunun nedeni kısmen, parasal sıkılaştırma sürecinin, ABD ekonomi ekibimizin tahminlerine göre birkaç ek 25 baz puanlık artışa eşdeğer olacağını tahmin ettiği Fed bilanço indirimiyle desteklenecek." dedi.

Folkerts-Landau, bu parasal sıkılaştırma ve buna eşlik eden mali karışıklığın "gelecek yılın sonlarına doğru ekonomiyi önemli bir durgunluğa iteceğini" belirterek, Deutsche'nin işsizliğin bunun sonunda "birkaç puan" yükseleceğini öngördüğünü de sözlerine ekledi.

İngiltere’de bu yaz resesyon bekleniyor

 

Goldman Sachs'dan ABD ekonomisine dair resesyon analizi

 

Para yöneticileri Avrupa’da resesyon bekliyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)