BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDepremden etkilenen balinalar kıyıya vurdu----

Depremden etkilenen balinalar kıyıya vurdu

Depremden etkilenen balinalar kıyıya vurdu
13 Şubat 2023 - 10:21 www.finansgundem.com

Balinaların deprem nedeniyle denizde meydana gelen gürültülerden etkilendiği ileri sürüldü

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki sahillere çok sayıda balina ölüsü vurdu. Balinaların depremden etkilendikleri için hayatlarını kaybetmiş olabileceği iddia edildi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük deprem insanlar dışındaki canlıları da olumsuz etkiledi. Depremde çok sayıda hayvan ölürken, enkaz altından yaralı çıkarılan hayvanlar ise mobil veteriner noktalarında tedavi altına alındı.

7 BALİNA SAHİLLERE VURDU

Reuters’ın haberine göre, Akdeniz’de depremden etkilenen 7 balinanın cesedi KKTC sahillerine vurdu. Karaya vuran 3 canlı balinanın ise suya geri itildiği belirtildi.

Balinaların karaya vurmasıyla ilgili açıklama yapan bir yetkili, KKTC ve GKRY sahilleri çevresinde bu balinaların çok yaygın olmadığını belirterek, "Bu hayvanların denizde meydana gelen gürültülerden etkilenen bir ekolokasyon sistemi var. Askeri ve sismik tatbikatlardan ve bölgedeki depremlerden etkileniyorlar" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)