BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDenizbank'tan çalışanlarına büyük jest!----

Denizbank'tan çalışanlarına büyük jest!

Denizbank'tan çalışanlarına büyük jest!
03 Aralık 2021 - 10:43 www.finansgundem.com

Denizbank yüksek enflasyon nedeniyle çalışanlarına zam müjdesini erkene aldı. Bankanın çalışanlarını enflasyona ezdirmemek için zamlı maaş ödemelerini 4 ay öncesine aldığı, kararın çalışanlara e-posta ile iletildiği öğrenildi

Son dönemde yaşanan kur artışlarının ardından gözler çalışanlara yapılacak zam oranlarına çevrildi. Denizbank, yükselen enflasyon ortamında çalışanlarına müjde verdi. Bankanın çalışanlarını enflasyona ezdirmemek için zamlı maaş ödemelerini 4 ay öncesine aldığı, kararın çalışanlara kurumsal e-posta ile iletildiği öğrenildi.

Habertürk'ün haberine göre Denizbank CEO’su Hakan Ateş’in talimatı ile banka Nisan ayında yapılacak zammı Ocak ayına aldı. Yaklaşık 15 bin Denizbank çalışanı zamlı maaşını 31 Ocak itibariyle alacak. Yapılacak zammın oranı ise henüz netlik kazanmadı.

GEÇİM ENDEKSİ İLE HESAPLANACAK

Öte yandan Denizbank bu yıl ilk kez çalışanlarına geçim endeksi hesaplaması ile zam yapacak. Geçim endeksinde gıda, ulaşım ve zorunlu giderlerdeki artışlar dikkate alınarak personele zam yapılacak. Bu uygulamayı Türkiye’de ilk kez bir banka çalışanlarına yapmış olacak.

EKONOMİSTLER ENFLASYONUN YÜZDE 2.88 ARTMASINI BEKLİYOR

AA Finans Enflasyon Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistler, kasım ayında Tüketici Fiyat Endeksi'nin (TÜFE) yüzde 2.88 artmasını bekliyor. Ekonomistlerin kasım ayı enflasyon beklentilerinin ortalamasına (yüzde 2.88) göre bir önceki ay yüzde 19.89 olan yıllık enflasyonun yüzde 20.57'ye yükseleceği hesaplanıyor.

Piyasaların veri yoğunluğu sürecek: Enflasyon ana başlık!

 

Enflasyon beklentileri aştı

 

Protesto edilen senet adedi geriledi

 

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)