BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizBank Yazarkasa POS'u tanıttı----

DenizBank Yazarkasa POS'u tanıttı

DenizBank Yazarkasa POS'u tanıttı
27 Mart 2013 - 13:27 www.finansgundem.com

DenizBank Başkent 1 Bölge Müdürü Boyacıgil: ''Türkiye genelinde yıl sonuna kadar 100 bin Yazarkasa POS cihazı satmayı hedefliyoruz''

DenizBank'ın kamu işlerinden sorumlu koordinatörü ve Başkent-1 Bölge Müdürü Senih Boyacıgil, Türkiye genelinde yıl sonuna kadar 100 bin ''Yazarkasa POS'' cihazı satmayı hedeflediklerini söyledi.
DenizBank ve MT Bilgi Teknolojileri'nin işbirliği ile hayata geçirilen ''Yazarkasa POS'' hizmetinin tanıtım toplantısı, Swiss Otel'de gerçekleştirildi.
Toplantıda konuşan Boyacıgil, DenizBank'ın dünyada ve Türkiye'de bir ilke imza attığını belirterek, ''MT Bilgi Teknolojileri ile Yazarkasa POS'u geliştirdik. Bu ürünü şu anda sadece DenizBank hizmete sunuyor'' diye konuştu.
Yazarkasa POS ile ilgili bilgiler veren Boyacıgil, yazarkasa ile pos cihazını birleştirdiklerini kaydetti. Boyacıgil, Yazarkasa POS'un kayıt dışı ekonomi ile mücadelede önemli olduğunu ifade ederek, söz konusu cihazla işlem yapıldığı anda yazarkasa fişinin de kesildiğine dikkati çekti.
Boyacıgil, Maliye Bakanlığı'nın yayımladığı tebliğler gereğince mobil hizmet sunan esnafın 1 Temmuz 2013'ten itibaren Yazarkasa POS'u kullanmalarının zorunlu olduğunu belirtti.
DenizBank olarak Yazarkasa POS cihazını almak isteyen müşterilere çeşitli fırsatlar sunduklarını da anlatan Boyacıgil, söz konusu ürünü, DenizBank İşletme Kart ile 36 ay boyunca aylık minimun 2 bin lira harcama sözü veren işletmelere ücretsiz vereceklerini ifade etti.
Boyacıgil, Ankara genelinde Yazarkasa POS'a 270 ön talep geldiğini belirterek, ''Türkiye genelinde yıl sonuna kadar 100 bin Yazarkasa POS cihazı satmayı hedefliyoruz'' dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)