BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizbank ve Şişli MYO anlaşma imzaladı----

Denizbank ve Şişli MYO anlaşma imzaladı

Denizbank ve Şişli MYO anlaşma imzaladı
22 Mart 2013 - 15:36 www.finansgundem.com

DenizBank, İstanbul Şişli MYO ile "İşbirliği Protokolü" anlaşması imzaladı

DenizBank, İstanbul Şişli Meslek Yüksek Okulu Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerine eğitim ve iş hayatlarında destek olmak amacıyla, ''İşbirliği Protokolü'' anlaşması imzaladı.
DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, imza töreninde yaptığı konuşmada, mesleki eğitimin, Türkiye'de ekonomik ve sosyal kalkınma politikaları açısından ele alınması gereken stratejik konulardan biri olduğunu belirtti.
Ateş, ''Bugün küresel ölçekte yaşanan değişime yön vermek, yeni dünya düzeninin getirdiği ihtiyaçları hızla karşılamak istiyorsak, atmamız gereken öncelikli adımlardan biri insan kaynağımızı doğru kullanmaktır. Zira günümüzde ürünler, şirketler ve ekonomilerin yanında, ülkelerin beşeri sermayelerini nasıl değerlendirdikleri de rekabet ölçütü olmaktadır'' dedi.
Kurum olarak genç nüfusa odaklandıklarını ve onların potansiyellerini eğitim yoluyla toplumsal ve ekonomik yaşantıya kazandırmaya çalıştıklarını aktaran Ateş, Şişli Meslek Yüksek Okulu ile imzaladıkları işbirliği protokolünün, Türkiye ve Türkiye ekonomisinin sürdürülebilir geleceği adına da büyük önem verdiklerini kaydetti.
Ateş, ''Gerçekleştireceğimiz protokol çerçevesinde, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü'nde öğrenim gören tüm öğrencilerimize burs, staj ve iş olanağı sağlamayı taahhüt ediyoruz. Bu işbirliğiyle ilgili beni en çok heyecanlandıran nokta, pırıl pırıl öğrencilerimizin eğitimlerini başarıyla tamamlayıp, Bankamızın bugün sayıları 12 bine yaklaşan Denizcileri arasına katılacak olmaları. İşbirliğimizin en başta öğrencilerimize, ardından kurumlarımıza, sektörümüze ve eğitim camiamıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum'' diye konuştu.
''Şişli MYO öğrencilerine 'DenizBank'ı tercih' edin çağrısı''
Şişli Meslek Yüksek Okulu Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Sarıgül ise bölgelerinde 18 tane banka bulunmasına karşılık proje için DenizBank'ı seçtiklerini söyledi.
Sarıgül, Şişli Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine seslenerek bundan böyle bankacılık işlemleri için DenizBank'ı kullanmalarını istedi.
Şişli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Aynur Aydın, DenizBank'ın ''hisse senedine değil hissi senetlere'' yatırım yapan bir kurum olduğunu belirterek, iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Aydın, eğitim kurumu-sanayi işbirliğinin, ''Moda Tasarımı'', ''Yerel Yönetimler'', ''Sağlık Kurumları İşletmeciliği'', ''Mimari Restorasyon'', ''Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı'', ''Yaşlı Bakımı ve Çocuk Gelişimi'' bölümleri için de sektörün önde gelen isimleriyle devam edeceğini belirtti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)