BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkCiti'den Çin kararı: 1200 çalışan topun ağzında!----

Citi'den Çin kararı: 1200 çalışan topun ağzında!

Citi'den Çin kararı: 1200 çalışan topun ağzında!
15 Aralık 2022 - 13:15 www.finansgundem.com

Citi, Çin'de binlerce çalışanını etkileyecek bir kararla tüketici bankacılığını durdurarak, bireysel bankacılık işindeki mevduatları, sigortaları, ipotekleri, yatırımları, kredileri ve kartları da etkileyecek bir adım attı.

Citigroup Inc, Çin'deki tüketici bankacılığı işini yaklaşık 1.200 yerel çalışanı etkileyecek bir hareketle kapatacağını açıkladı.

Grup, Nisan 2021'de Asya, Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Meksika'daki 14 pazardaki tüketici işinden çekilmeye yönelik küresel bir stratejinin parçası olarak Çin tüketici bankacılığı işinden çıkma planlarını duyurmuştu.

Citi, Çin'deki Citi'de veya bankanın küresel ağında çalışmaya devam etmelerine yardımcı olmak da dahil olmak üzere etkilenecek yaklaşık 1.200 çalışan için seçenekleri araştıracak.

Çıkış, bireysel bankacılık işindeki mevduatları, sigortaları, ipotekleri, yatırımları, kredileri ve kartları da etkileyecek.

Citi CEO'su Titi Cole, "Geçtiğimiz aylarda Çin'deki tüketici işimiz için birden fazla stratejik seçeneği araştırırken, bu yolun en mantıklı olduğuna inanıyoruz ve müşterilerimiz, ortaklarımız ve meslektaşlarımız için sorunsuz bir geçişe odaklanıyoruz" dedi.

Citi’ye iflas planı için ek süre verildi

 

Citibank'tan Rusya'daki müşterilerine 'hesapları kapatın' mektubu

 

Citigroup’tan 'can yakan' yıldız transferi

 

Citi İngiltere perakende pazarından çıkıyor

 

Citigroup Rusya operasyonlarını kapatacak

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)