BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkCiti İngiltere perakende pazarından çıkıyor----

Citi İngiltere perakende pazarından çıkıyor

Citi İngiltere perakende pazarından çıkıyor
22 Eylül 2022 - 13:21 www.finansgundem.com

Bireysel bankacılık alanında küçülme kararı alan Citi, İngiltere’de de bu hizmetini sonlandırıyor. Daha varlıklı kişilere özel hizmetler sunmaya hazırlanıyor.

FİNANSGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERVİSİ

Citi, en zengin müşterileri için varlık yönetimi hizmetlerine odaklanmak için İngiltere bireysel bankacılık operasyonlarını kapatıyor. Bankadan yapılan açıklamada, "Bu teklif, Citi'nin varlıklarını yönetme konusunda kapsamlı tavsiyeye ihtiyaç duyan müşterilere odaklanmasını sağlayacak ve Citi'nin özel bankacılık ve yatırım hizmetlerindeki kilit güçlü yönlerinden faydalanacak" denildi. Citi'nin Birleşik Krallık perakende bankasının bu profili karşılayan müşterileri özel bankacılık hizmetlerinden yararlanmaya davet edilecek.

Söz konusu profile uymayan müşteriler bankanın 2023'te faaliyetlerini durdurmasıyla hesaplarının kapatmak zorunda kalacak.

Bu arada, Citi'nin Birleşik Krallık perakende bankası, Canary Wharf'taki Emea merkezinde tek bir şubeden oluşan küçük bir banka.

Rakipleri JPMorgan ve Goldman, Birleşik Krallık da dahil olmak üzere kilit bölgelerde yeni dijital bankalara büyük yatırımlar yaparken, Citi aktif olarak küresel tüketici bankacılığından uzaklaşıyor ve Meksika, Endonezya, Malezya, Tayland ve Vietnam'daki perakende operasyonlarını satıyor.

Citi’den genç bankacılara tatil gibi ofis

 

Citi'nin 500 milyon dolarlık hatasını mahkeme düzeltti

 

Citigroup Rusya operasyonlarını kapatacak

 

Citi, İngiltere için enflasyon beklentisini yükseltti

 

Citi, İngiltere için enflasyon ve faiz beklentilerini yükseltti

 

Citigroup'a göre resesyon riski yüzde 50

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)