BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisCengiz ve Kolin ortak girdiler: Bosna’daki ihaleyi Azeriler kaptı----

Cengiz ve Kolin ortak girdiler: Bosna’daki ihaleyi Azeriler kaptı

Cengiz ve Kolin ortak girdiler: Bosna’daki ihaleyi Azeriler kaptı
19 Nisan 2019 - 08:34 www.finansgundem.com

Cengiz ve Kolin İnşaat bu kez rotasını Bosna-Hersek’e çevirdi. Bölgede peşpeşe ihaleler alan Cengiz ve Kolin İnşaat, Bosna-Hersek’in önemli bir projesine birlikte girme kararı aldı.

FINANSGUNDEM.COM / CÖMERT YILDIZ - ÖZEL HABER

Geçtiğimiz günlerde taşınan İstanbul Havalimanı’nın 5 şirketlik konsorsiyumunda yer alan Cengiz ve Kolin İnşaat, ortaklıklarını yurtdışında da sürdürüyor. İki ortak bu kez rotasını Bosna-Hersek’e çevirdi. Bölgede peşpeşe ihaleler alan Cengiz ve Kolin İnşaat, Bosna-Hersek’in önemli bir projesine birlikte girme kararı aldı. Daha önce Avrupa’nın kuzeyini güneyine bağlayan ve ‘AB’nin İpekyolu’ olarak adlandırdığı Bosna-Hersek’teki otoyolun 20 kilometrelik kısmını 355 milyon euroya yapan Cengiz İnşaat ile birlikte hareket eden Kolin bu kez ihaleyi kaybetti.

YAKLAŞIK 500 MİLYON LİRA

Bosna-Hersek’teki Vranduk-Ponirak arasında 5.3 kilometrelik yol ve tünel inşaatını yerel şirket Hering ve Azerbaycan’ın en büyük inşaat şirketlerinden Azvirt Limited Liability Company adlı firma aldı. 76 milyon euro yani yaklaşık 497 milyon liralık ihaleye Cengiz-Kolin ortaklığının yanı sıra Avusturyalı Strabag AG ve Bosna-Hersekli Euro Asfalt ortak girişimi de teklif verdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)