BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇelik'ten İsveç'e Erdoğan'ı hedef alan provokasyon tepkisi----

Çelik'ten İsveç'e Erdoğan'ı hedef alan provokasyon tepkisi

Çelik'ten İsveç'e Erdoğan'ı hedef alan provokasyon tepkisi
06 Ağustos 2023 - 14:09 www.finansgundem.com

AK Parti Sözcüsü Çelik, İsveç'te PKK destekçilerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan provokasyonlarına izin verilmesini kınadı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsveç'in başkenti Stockholm'de PKK yandaşları tarafından gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da hedef alındığı gösteriye tepki gösterdi. Çelik "Bu provokasyona göz yuman İsveç makamlarının tutumunu şiddetle kınıyoruz.'' dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsveç'ten terörle mücadeleye yönelik çifte standarttan uzak, tüm nefret suçlarına karşı etkili ve tutarlı bir politika beklediklerini bildirdi.

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İsveç'in başkenti Stockholm'de terör örgütü PKK/YPG yandaşlarının Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan provokasyonunu ve bu provokasyona göz yuman İsveç makamlarının tutumunu şiddetle kınadıklarını belirtti.

İsveç makamlarının taahhütlerini yerine getirmesi gerektiğini vurgulayan Çelik, şunları kaydetti:

"Gerçek bir hukuk devletinde terör eylemlerine ve teröre destek veren faaliyetlere yer yoktur. Hukuk devleti olduğunu söyleyen bir devlet, teröre teslim olamaz. İsveç makamlarının Türkiye ve İslam düşmanı çevrelere karşı vurdumduymaz tavrı, aşırılıkçı çevrelere cesaret vermektedir. İsveç'ten terörle mücadeleye yönelik çifte standarttan uzak, tüm nefret suçlarına karşı etkili ve tutarlı bir politika bekliyoruz."

Dışişleri'nden İsveç'te Erdoğan'ı hedef alan provokasyonlara kınama

 

Suudiler, İsveç'te yakılan kutsal kitaplar için acil müdahale bekliyor

 

İsveç: Kur’an’a yapılan aşağılık saldırıların tekrarlanmaması için çalışıyoruz

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)