BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaHaberlerCardSmart Bosphorus için geri sayım başladı----

CardSmart Bosphorus için geri sayım başladı

CardSmart Bosphorus için geri sayım başladı
24 Nisan 2013 - 12:58 www.finansgundem.com

Ödeme sistemlerine yönelik olarak düzenlenen CardSmart Bosphorus etkinliği, bu yıl da farklı sektörlerden katılımcıları ağırlayacak

Cardtek Group  tarafından düzenlenen CardSmart Bosphorus etkinliği, 8 Ekim tarihinde İstanbul Ceylan Intercontinental Hotel’de gerçekleştirilecek. 2009 yılından beri farklı sektörlerden temsilcileri bir araya getiren etkinlikte, akıllı telefonlar üzerinden sanal cüzdan ve kart sistemleri uygulamaları, çok daha yayılması öngörülen biyometrik çözümler, şehir kartlar, üniversitelere, spor tesislerine özel uygulamalar, temassız teknolojiler, ödeme sistemlerine özgü ödeme platformları gibi konular ele alınacak.
Dünyanın en yenilikçi bankacılık sistemleri arasında Türkiye’nin gösterildiğinin altını çizen Cardtek Group CEO’su Ayşe Nil Sarıgöllü, Türkiye’de ödeme standartlarının üstünde çözümler geliştirildiğini belirterek CardSmart Bosphorus’ta, bu yıl inovasyona yönelik en iyi uygulama örneklerinin sergileneceğini ve etkinlikte iş mükemmeliyetinin öne çıkacağını söyledi.  Sarıgöllü, “Bankacılık ve finans sektörü başta olmak üzere, ödeme sistemlerinin uygulandığı ve uygulanabileceği tüm sektör oyuncularını etkinliğimizde buluşturuyoruz. Sektörün rotası ve geliştirilen yaratıcı çözümler CardSmart’ta sunulurken, sektörümüzün önde gelen kuruluşlarının fikir alışverişinde bulunabileceği sinerjik bir platformda bir araya gelmelerini sağlıyoruz. Etkinliğimiz sadece bizim için değil, sektörün tüm paydaşları için önemli. Sektörün önde gelen üreticileri ile kullanıcılarını her yıl düzenli olarak bu platformda buluşturuyoruz. Hedefimiz net: Sektörün ihtiyaçları ve gelişimi doğrultusunda CardSmart Bosphorus’ta en yenilikçi gelişmelerle ödeme endüstrisini sürekli güncel tutmak” dedi. 
CardSmart Bosphorus’ta geçtiğimiz yıl AllCard, ASB, Austriacard, BKM, Eureka, MasterCard, Turkcell, Oracle, Visa, NXP, Zebra Technologies gibi dünya devlerinin ödeme endüstrisi üzerine geliştirdikleri teknolojiler paylaşılmış, 19 farklı ülkeden bine yakın katılımcı bir araya gelmişti.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)