BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisÇağlayan'ın lüks villası dudak uçuklattı!----

Çağlayan'ın lüks villası dudak uçuklattı!

Çağlayan'ın lüks villası dudak uçuklattı!
12 Temmuz 2013 - 10:32 www.finansgundem.com

Eko­no­mi Ba­ka­nı Za­fer Çağ­la­yan'ın Bodrum'da 2.5 mil­yon do­la­ra bir villa aldığı iddia edildi

Eko­no­mi Ba­ka­nı Za­fer Çağ­la­yan da Bod­ru­mlu ol­du. Çağ­la­yan, Fe­ner­bah­çe­’nin es­ki yö­ne­ti­ci­si Ha­kan Bi­lal Kut­lu­al­p’­in Ya­lı­ka­va­k’­ta­ki evi­ni 2.5 mil­yon do­la­ra (5 mil­yon TL) sa­tın al­dı. Sözcü gazetesinde yer alan iddialara göre Çağlayan, restorasyon çalışmaları için de 1 milyon dolarlık bütçe ayırdı.
1 milyon $ indirim
Ya­lı­ka­vak Ca­sa­no­va Ev­le­ri­’n­deki vil­la­nın pi­ya­sa de­ğe­ri­nin 3.5 ila 4 mil­yon do­lar ol­du­ğu öğ­re­nil­di. Kut­lu­al­p’­in, evi­ni sa­tın al­mak is­te­yen kişi Çağ­la­yan olun­ca 1 mil­yon do­lar in­di­rim yap­tı­ğı öne sü­rül­dü. Çağ­la­yan evi sa­tın alır al­maz da ta­di­la­ta baş­la­dı. Ba­ka­n’­ın aldığı ev iki ayrı villanın birleşmesinden oluşuyor. Bakan şimdi villayı yeniden iki ayrı villa haline getiriyor.
Sözcü'den Tarkan Abdullahoğlu'nun haberine göre, kaymakamlığın “tu­rizm kö­tü et­ki­len­me­si­n” di­ye her yıl 15 Mayıs’­ta in­şa­at ça­lış­ma­la­rı­nı dur­dur­ma­sı­na rağ­men Çağ­la­ya­n’­ın evin­de 4 ay ön­ce baş­la­yan ta­di­lat hız kes­me­di. Zafer Çağlayan’ın ta­di­lat için yak­la­şık 1 mil­yon do­lar harcadığı öğ­re­nil­di.
Kom­şu­lar is­yan et­ti
Lüks vil­la­daki in­şa­at ça­lış­ma­la­rı ise si­te sa­kin­le­ri­ni is­yan et­tir­di. Va­tan­daş­lar, “Ta­di­lat yap­mak is­te­yen Ba­kan olun­ca ya­sak kal­kı­yor mu?” di­ye­rek du­ru­ma tep­ki gös­ter­di. Çağ­la­yan gi­bi Bod­rum Ya­lı­ka­va­k’­ta vil­la sa­hi­bi olan­lar ara­sın­da Aziz Yıl­dı­rım, Tuğ­ba Çoş­kun, Ön­der Fı­rat, Se­da Sa­yan da bu­lu­nu­yor.
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • m.g12 Temmuz 2013 18:56

    peygamber efendimiz sav devrindeki sahabelere şöyle derdi bukadar zenginlikle cennete giremezsiniz hele hele bizim ülkemizde o kadar fakir fukara var iken asgari üçretin böyle olduğu ve çok görüldüğü ne diyelim bunun birde öte tarafı var kabir var sorgu var

  • Cesur DUYARLI12 Temmuz 2013 10:40

    Bunda bu kadar şaşılacak ne var anlamadım? çakı bulmuş çocuklar gibi aklınızca hükümet aleyhine birşey bulduğunuzu sanıp bunu polemik konusumu yapacaksınız! adı sanı duyulmamış sözde ünlüler bile milyon dolarlık evler alıyorken bakan olmadan da işveren olduğunu bildiğimiz birinin böyle birşey yapması neden yadırganıyor acaba???

  • Ekonomi12 Temmuz 2013 10:36

    Bakanımız ekonomik çalışmaları sonucu milyon dolarları kazanmış ve villa almış çok görmeyelim .

  • haram olsun12 Temmuz 2013 10:36

    bakan kime bakan olduğu belli olmayan şahsıyetsiz kişi yediğin içtiğin burnundan fitil fitil gelsin.