BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBu iki banka stres testini geçemeyecek!----

Bu iki banka stres testini geçemeyecek!

Bu iki banka stres testini geçemeyecek!
23 Şubat 2015 - 07:31 www.finansgundem.com

Deutsche Bank ve Santander'in ABD şubeleri büyük olasılıkla Fed'in stres testini geçemeyecekler

Konuya yakın kaynakların Marketwatch'a verdikleri bilgiye göre Avrupa'nın en büyük bankaları Banco Santander ve Deutsche Bank AG'nin ABD'de bulunan şubeleri Fed'in stres testinde büyük olasılıkla geçemeyecekler.

Fed'in stres testi rejimine 2014 yılında dahil edilen büyük yabancı bankalar ABD'deki regülatörlerin risk yönetimine ilişkin beklentilerini ikinci kez karşılayamamış olacaklar.

Fed uyguladığı stres testleri ile bankaların kargaşa dönemlerinde karşı koymak için yeterli sermaye tamponlarına sahip olup olmadıklarından çok, bankaların kredi portföylerindeki potansiyel zararları doğru şekilde ölçüp ölçmediklerine, risk verilerini doğru toplayıp toplamadıklarına ve güçlü iç kontrolleri olup olmadığını bakıyor.

Deutsche Bank ve Santander'in ABD şubeleri testi geçemedikleri takdirde Avrupa'daki ana şirketlerine ve diğer hissedarlarına kar aktarımı yapamayacaklar.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)