BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBonus’tan Cumhuriyetimizin 100. yılına özel tasarım…----

Bonus’tan Cumhuriyetimizin 100. yılına özel tasarım…

Bonus’tan Cumhuriyetimizin 100. yılına özel tasarım…
16 Ekim 2023 - 12:27 www.finansgundem.com

Garanti BBVA’nın “Türkiye’nin en sevilen” kredi kartı Bonus, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını özel tasarlanmış bir kartla kutluyor.

Ödeme sistemleri ve kredi kartı dünyasında her zaman ilklere imza atan Garanti BBVA Ödeme Sistemleri (GÖSAŞ), ülkemiz için büyük bir anlam ve değer taşıyan Cumhuriyetimizin 100. yılı vesilesiyle de özel bir proje geliştirerek, “100. Yıl” tasarımıyla hazırlanan ve 100 bin adet olarak sınırlı sayıda üretilen Bonus kredi kartını kullanıcılarla buluşturuyor. Bir anı niteliğinde hazırlanan 100. Yıl Bonus kredi kartı Bonus özelliklerinin tümüne sahip olacak.

Cumhuriyetin 100. Yılına özel hazırlanan Bonus kredi kartı hakkında bilgi veren Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı ve Garanti BBVA Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Murat Çağrı Süzer, “Kredi kartı dünyasında Türkiye’de ilklere imza atan, yenilikleriyle her zaman fark yaratan ve bu alanda en sevilen marka olan Bonus ile ülkemiz için büyük anlam taşıyan Cumhuriyetimizin 100. yaşına özel bir proje tasarladık. Amacımız, hepimizin gurur vesilesi böylesi tarihi bir dönemeci Bonus’un kendine has tarzıyla kutlamak ve kullanıcılarına da bir anlamda koleksiyon değeri olan, cüzdanlarında gururla taşıyacakları bir hatıra sunmak… Garanti BBVA olarak hâlihazırda Cumhuriyetimizin 100. Yılı vesilesiyle farklı alanlarda çok kapsamlı ve topluma değer katacak projeleri hayata geçirdik, geçiriyoruz. Bankamızla özdeşleşmiş ve sektörünün en güçlü markalarından olan Bonus ile de bu projelere bir yenisini ekledik. 100. yıla özel çok zarif bir tasarımla hazırladığımız bu kartı tüm başvuru kanallarımızdan sınırlı sayıdaki müşterilerimize sunacağız. Her vesileyle Cumhuriyetin 100. yılını kutlamaktan, bu coşkuyu müşterilerimizle ve toplumla paylaşmaktan büyük bir gurur duyuyoruz.” dedi.

Bonus 22. yılını 17 milyon kullanıcıyla kutluyor

 

Garanti BBVA Çevreci Bonus Kart artık geri dönüştürülebilir plastikten üretiliyor

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İbrahim esenyel 16 Ekim 2023 19:17

    Kartlarda temassız özelliği isteğe bağlı olsun.Ben şifre girerek kartımı kullanmak istiyorum.Ayrıca limit artırımı istemiyorum limit artırımı için insanları zorlamayın