BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBioNTech kanser ilacına odaklanıyor----

BioNTech kanser ilacına odaklanıyor

BioNTech kanser ilacına odaklanıyor
09 Ocak 2024 - 17:16 www.finansgundem.com

Kovid-19 salgınına karşı aşıları ilk geliştiren şirketler arasında yer alan BioNTech, gelecek yıllarda kanser araştırmalarına daha fazla odaklanacağını duyurdu.

Alman biyoteknoloji şirketi BioNTech’den yapılan açıklamada, bugün San Francisco'da düzenlenen JP Morgan sağlık hizmetleri konferansında şirketin “2024 stratejik öncelikleri ve gelir beklentisine” ilişkin sunum yapılacağı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yerilen BioNTech Üst Yöneticisi (CEO) ve kurucu ortağı Prof. Dr. Uğur Şahin, şu anda çeşitli kanser türleri için ileri bir geliştirme aşamasında olan çalışmalar yaptıklarını, 2024 sonuna kadar on veya daha fazla potansiyel olarak onayla ilgili çalışmaya sahip olmayı hedeflediklerini belirtti.

Şahin, “Bu yıl, 2026'dan itibaren beklenen ilk onkoloji tanıtımlarımıza doğru yenilikçi ürünlerimizi genişletmeye ve geliştirmeye devam ederken BioNTech'te önemli bir uygulama yılı olacak.” dedi.

Şirket, bu yıl büyük ölçüde Kovid-19 aşılarından elde edeceği yaklaşık 3 milyar euroluk gelir hedefliyor.

Açıklamada, Biontech’in 2023 sonu itibarıyla yaklaşık 17,5 milyar euro nakit ve menkul kıymet yatırımı olduğu ve şirketin Kovid-19 aşılarının düşen satışlarına rağmen araştırma ve geliştirmeye yatırım yapmaya devam edeceği vurgulandı.​​​​​​​

Vakalar yükselişte: BioNTech hakkında çarpıcı iddia!

 

BioNTech CEO'su Şahin kanser aşısı için tarih verdi

 

BioNTech'in kârında büyük düşüş!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)