BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVakalar yükselişte: BioNTech hakkında çarpıcı iddia!----

Vakalar yükselişte: BioNTech hakkında çarpıcı iddia!

Vakalar yükselişte: BioNTech hakkında çarpıcı iddia!
04 Ocak 2024 - 16:34 www.finansgundem.com

Korona virüsü salgınıyla mücadele için geliştirilen, Pfizer'ın Türk bilim insanları Özlem Türeci ve Uğur Şahin'in kurucu ortakları arasında olduğu BioNTech aşısı hakkında çarpıcı bir iddia öne sürüldü.


Resmi verilere göre dünya çapında yaklaşık 7 milyon kişinin ölümüne sebep olan korona virüsü salgınının etkisi giderek artıyor...

Son dönemde birçok ülkede grip ve influenza ile birlikte hızla yayılan ve insan sağlığını tehdit eden korona virüsü salgınının artmasıyla birlilkte New York, California, Illionis ve Massachusetts'teki hastaneler maske zorunluluğu getirdi.

New York Sağlık Komiseri Dr. Ashwin Vasan, WABC TV'ye yaptığı açıklamada, "Şehirdeki 11 kamu hastanesi, 30 sağlık merkezi ve 5 bakım evinde maske zorunluluğu getirilmiştir" dedi. Vasan, sağlık çalışanlarını korumak için bu adımın atıldığını söyledi.

Resmi istatistiklere göre ABD genelinde vaka sayısı önceki haftaya göre yüzde 16 arttı.

Chicago'daki Rush Üniversitesi de benzer bir açıklama yaptı. Üniversite tarafından yapılan açıklamada, "Bekleme bölümü de dahil olmak üzere kampüsün bazı alanlarında hastaların, refaketçilerin ve çalışanların maske takmasına zorunluluk getirilmiştir" denildi.

BIONTECH AŞISI HAKKINDA ÇARPICI İDDİA

Florida'nın sağlıktan sorumlu bakanı Dr. Joseph Ladapo ise korona virüsü aşılarıyla ilgili endişe yaratan bir açıklama yaptı...

Kullanılan aşıların insan DNA'sına kalıcı olarak entegre olabileceğine dair çürütülen iddialara atıfta bulunan Ladapo, Kovid aşılarının kullanımının durdurulması çağrısında bulundu.

Dr. Joseph Ladapo, Florida Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan bir açıklamada "Bu aşılar insanlarda kullanım için uygun değildir" dedi. Federal sağlık yetkilileri ve diğer uzmanlar defalarca Dr. Ladapo'nun aşılarla ilgili hatalı yorumlarına karşı çıkmaya çalışmış ve bilimsel kanıtların dikkatli bir şekilde incelenmesinin Ladapo'nun açıklamaları için hiçbir dayanak bulamadığını belirtmişlerdi.

Gıda ve İlaç İdaresi Çarşamba günü yaptığı açıklamada, "kalıntı DNA'nın dizilimi veya miktarıyla ilgili herhangi bir güvenlik endişesi" tespit etmediğini söyledi. Korona virüsü salgınıyla mücadele için geliştirilen Pfizer'ın Türk bilim insanları Özlem Türeci ve Uğur Şahin'in kurucu ortakları arasında olduğu BioNTech'le yaptığı ve Moderna'nın aşılarında mRNA teknolojisi kullanılıyordu.

Salgının en yoğun olduğu dönemde yine Florida eyaleti aşı karşıtı bir tutum sergilemişti. 2021'de Cumhuriyetçi Vali Ron DeSantis tarafından getirilen Dr. Ladapo o dönemde de benzer açıklamalarda bulunmuştu. (Sözcü)

DSÖ: KOVID'in yeni varyantı hızla yayılıyor

 

Enfeksiyon alarmı: Grip mi, Kovid mi?

 

Dünya alarmda: İşte korona JN.1 varyantı belirtileri...

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)