BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriBinance kaldıraç limitini düşürdü----

Binance kaldıraç limitini düşürdü

Binance kaldıraç limitini düşürdü
26 Temmuz 2021 - 13:52 www.finansgundem.com

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, tüketici korumasını artırmak için vadeli işlem platformundaki kaldıraçlı işlemlere yeni kısıtlamalar uygulamaya devam ediyor.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, tüketici korumasını artırmak için vadeli işlem platformundaki kaldıraçlı işlemlere yeni kısıtlamalar uygulamaya devam ediyor.

19 Temmuz'da yeni kullanıcılar için kaldıraç sınırını 20 kat olarak belirleyen Binance Futures, CEO Changpeng Zhao'nun pazar günü yaptığı duyuruya göre, söz konusu kısıtlamayı mevcut kullanıcılara da uygulamaya hazırlanıyor.

Binance Futures hesabı 30 günden yeni olan kullanıcılar, geçtiğimiz pazartesi gününden beri en fazla 20 kat kaldıraçlı pozisyon açabiliyorlar. Yeni kaldıraç kısıtlaması, Binance'in kaldıraçlı işlem sayfasına göre mevcut kullanıcılar için de uygulanmaya başlanacak. Binance, "Yeni kullanıcılar için kaldıraç limitleri, hesap oluşturmalarından bir ay sonra kademeli olarak artırılacak" diye belirtti.

Temmuz 2019'da başlatılan Binance Futures platformu, ilk olarak yatırımcıların en fazla 20 kat kaldıraç kullanmasına izin veriyordu. Yani 1.000 doları olan bir yatırımcı, 20 bin dolarlık pozisyon alabiliyordu. Borsa, daha sonra ekim ayında BTC/USDT paritesi için kaldıraç limitini 125 kata çıkarmıştı.

Kripto borsa, o tarihte yapılan bir açıklamada “125 kat kaldıraç ile Binance Futures'a 100 USDT teminat yatıranlar, BTC için 12.500 USDT'lik pozisyon alabilecek" diye açıklamıştı.

Binance'in yanı sıra, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX de pazar günü maksimum kaldıracın 101 kattan 20 kata düşürüldüğünü duyurmuştu.

Kripto paralarda yükseliş trendi başladı mı?

Goldman Sachs'den yeni bir kripto hizmeti daha

JP Morgan Bitcoin işlemlerine başladı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)