BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiBayer’in G4A Girişim Hızlandırma Programı’na başvuru için son 10 gün!----

Bayer’in G4A Girişim Hızlandırma Programı’na başvuru için son 10 gün!

Bayer’in G4A Girişim Hızlandırma Programı’na başvuru için son 10 gün!
02 Şubat 2024 - 12:18 www.finansgundem.com

Programa seçilecek tüm girişimciler 100 gün boyunca online eğitim, mentorluk, iletişim ağını genişletme, ürün geliştirme ve iş birliği imkânlarından yararlanabilecek. Seçilenler arasından belirlenen her bir girişime 300.000 TL hibe desteği verilecek.

Bayer’in Hackquarters ile birlikte 2018’den bu yana Türkiye’deki girişimcilik ekosistemini desteklemek amacıyla yürüttüğü G4A Girişim Hızlandırma Programı 11 Şubat 2024 tarihine kadar başvuruları kabul ediyor.

Sağlık ve tarım alanlarında dijital çözümler sunan, fikir aşamasını geçmiş, sürdürülebilir ve ölçeklenebilir bir iş modeline, yalın bir ürüne veya prototipe sahip ya da satış aşamasında olan girişimciler g4a.bayer.com.tr web sitesi üzerinden programa başvurabilir ve odaklanılan alanlarla ilgili detaylı bilgiye siteden erişebilir. Girişimcilerin program hakkında merak ettikleri tüm detayları sorabilmeleri için 7 Şubat’ta bir Online Buluşma etkinliği düzenlenecek. Etkinliğe bu linke tıklayarak kayıt olunabilir. Programla ilgili tüm duyurular Bayer’in sosyal medya hesaplarından (Facebook, Instagram, LinkedIN, Youtube) takip edilebilir.

Başvuruların ardından yapılacak değerlendirme sonucunda Bayer G4A Girişim Hızlandırma Programı’na seçilecek tüm girişimciler 100 gün boyunca online eğitim, mentorluk, iletişim ağını genişletme, ürün geliştirme ve iş birliği imkânlarından yararlanabilecek. Seçilenler arasından belirlenen her bir girişime 300.000 TL hibe desteği* verilecek. 

Bayer, 2018 yılından bu yana 37 girişime destek verdi. Programdan mezun olan girişimcilerin çoğu stratejilerini ve iş modellerini gözden geçirerek hız kazandı, yatırım aldı, şirket değerlemesini artırdı, iş birliklerine imza atttı ve yurt dışında açıldı. 

(*) Programa seçilen girişimciler arasından hibe desteği almaya hak kazanan gerçek kişi girişimcilerin, hibe ödemesini almak için ticari işletme veya ticaret şirketi (limitet şirket vb.) kurması gerekiyor.

Bayer hakkında

Bayer, sağlık ve beslenme ile ilgili yaşam bilimleri alanlarında uzmanlaşmış küresel bir şirkettir. Ürün ve hizmetleri; artan ve yaşlanan küresel nüfus nedeniyle çağımızın önemli sorunlarına çözüm bulmaya katkıda bulunarak insanlara ve yaşadığımız gezegene destek olmayı amaçlamaktadır. Sürdürülebilir kalkınma ilkelerine bağlı olan şirket; faaliyet gösterdiği alanlarda olumlu etki yaratma konusunda kararlıdır. Bayer Grup, aynı zamanda inovasyon ve büyüme yoluyla değer yaratmayı ve kâr etme gücünü artırmayı hedeflemektedir. Bayer markası tüm dünyada güveni, kaliteyi ve güvenilirliği temsil etmektedir. 2022 mali yılı itibarıyla 101.000’den fazla çalışana ve 50,7 milyar Avro satış cirosuna sahip olan Bayer’in Ar-Ge harcaması ise 6,6 milyar Avro düzeyindedir. Daha fazla bilgiye www.bayer.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)