BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBarclays'in kârı beklentileri yakaladı----

Barclays'in kârı beklentileri yakaladı

Barclays'in kârı beklentileri yakaladı
27 Temmuz 2023 - 09:54 www.finansgundem.com

Barclays'in vergi öncesi kârı ilk 6 ayda 4,6 milyar dolar ile 4,5 milyar dolar olan beklentilere paralel gerçekleşti

Barclays plc, 2023'ün ikinci çeyreğinde beklentileri yakalayan bir kâr elde etti. Ancak Banka'nın toplam gelirinin 2022'nin ikinci çeyreğinde geçen yılın aynı üç aylık dönemine kıyasla yüzde 6 düşüşle 6,3 milyar sterlin olarak gerçekleşti.

Barclays'in vergi öncesi kârı ilk 6 ayda 4,6 milyar dolar ile 4,5 milyar dolar olan beklentilere paralel gerçekleşti. Geçen yılın aynı döneminde kar 3,7 milyar GBP olmuştu.

İkinci çeyrekte ise vergi öncesi kâr yüzde 31 artışla 2 milyar sterline yükseldi. Hisse başına karç 8,6 peni oldu. Bankanın CET1 oranı ikinci çeyrekte %13,8 olarak gerçekleşirken, maddi özkaynak getirisi %11,4 oldu.

CEO C.S. Venkatakrishnan, "Barclays'i bu karışık makroekonomik ortam için dikkatli bir şekilde konumlandırdık ve ikinci çeyrekte tutarlı bir performans sergiledik. Çeşitli gelir kaynaklarımız, ihtiyatlı risk yönetimimiz ve süregelen maliyet disiplinimiz sayesinde uzun yıllar boyunca inşa ettiğimiz franchise'ın istikrarını ve gücünü bir kez daha gösterdik" dedi

Barclays'tan Çin'e dair faiz tahmini

 

Shell'in kârı beklentileri karşılamadı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)