BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin‘Barbie’ gibi yaşamanın gerçek maliyeti----

‘Barbie’ gibi yaşamanın gerçek maliyeti

‘Barbie’ gibi yaşamanın gerçek maliyeti
24 Temmuz 2023 - 17:41 www.finansgundem.com

İzleyicilerin büyük ilgisini toplayan ‘Barbie’ filmi ana karakterin yaşadığı lüks hayatla da dikkat çekiyor. Ancak uzmanlara göre ‘Barbie’ malikanesinin gerçek boyutlusunu satın almak için cüzdanların dolu olması dahi yetmiyor

FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Geçen hafta gösterime giren ve ‘Barbie’ filmi kısa süre içerisinde küresel bir fenomen haline geldi. Ancak Barbie gibi yaşamak gerçek dünyada, özellikle de gayrimenkul söz konusu olduğunda çok pahalı olurdu.

Finansgundem.com’un derlediği bilgilere göre Margot Robbie ve Ryan Gosling’in başrollerini oynadığı ‘Barbie’ filmi vizyona girişiyle birlikte 155 milyon dolar hasılat elde ederek 2023’ün en iyi açılış yapan sinema filmi olmuştu. Hikayesi Mattel firmasının dünyaca ünlü oyuncak markası ‘Barbie’yi esas alan film, pembe tonlarının hakim olduğu ve lüks bir hayatın içerisinde yaşayan Barbie’nin gerçek dünyayla yüz yüze gelişini anlatıyor.

CNBC’nin haberinde Airbnb’nin Malibu’daki gerçek boyutlu Barbie rüya evine işaret edildi. Tamamen pembeye boyalı malikane artık rezervasyon kabul etmese de bir gece konaklamayı başaranlar ücretsiz olarak bir günlüğüne Barbie gibi yaşayabiliyordu.

Malibu merkezli lüks gayrimenkul firması RubyHome’un CEO’su Tony Mariotti’ye göre, bu çok katlı malikaneyi satın almak için milyonlarca dolara ve ABD’deki kredi notunuzun 750 ve üzeri olmasına ihtiyacınız var.

ABD’de 740 ve 799 arası kredi notu Experian’a göre “çok iyi” olarak nitelendiriliyor. Bu nota sahip bireyler listenin en tepesindeki “olağanüstü” olarak nitelendirilen kredi notundan sadece bir adım aşağıda.

Okyanus kıyısındaki malikane özel mülk niteliğinde ve aktif olarak satılık değil. Ancak birkaç emlak şirketi malikanenin değerinin en olabileceğine dair çeşitli tahminler yürütüyor.

Moretti’nin emlak firması RubyHome firması pembe malikanenin yaklaşık 10 milyon dolar değerinde olduğunu tahmin ediyor. Bununla birlikte diğer Amerikan emlak firmaları arasında Zillow malikaneye 5,3 milyon dolar, Redfin ise 3,3 milyon dolar değer biçiyor.

Mirasçıları, Barbie için birbirine girdi

 

Hollywood kepenkleri indirdi! Oyuncular da grevde

 

Hollywood'u eleştirdi: Yapay zeka insanlık ayıbıdır!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)