BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBankacılık uygulamalarında yeni dönem----

Bankacılık uygulamalarında yeni dönem

Bankacılık uygulamalarında yeni dönem
28 Mayıs 2013 - 10:57 www.finansgundem.com

Türkiye’nin önde gelen bankalarından T-Bank, İnfosys ile işbirliği yapacak

Türkiye’nin önde gelen bankalarından T-Bank (Turkland Bank), danışmanlık ve teknolojide dünya lideri Infosys ile yaptığı işbirliği sonucunda, “Finacle” ana bankacılık, CRM ve hazine çözümlerini uygulamaya konulduğunu açıkladı.
Bu, Türkiye’de yenilikçi yerel uygulamaların küresel en iyi uygulamalar ile harmanlandığı ilk başarılı ana bankacılık uygulaması olacak. Bu uygulamalar, T-Bank’a, daha hızlı ürün hazırlama ve iyileştirilmiş müşteri hizmetleri ile bireysel ve kurumsal müşteri gruplarının ihtiyaçlarını karşılamada gerekli gücü verecek.
Türkiye’nin önde gelen bankalarından T-Bank (Turkland Bank),  danışmanlık ve teknolojide dünya lideri Infosys ile yaptığı işbirliği sonucunda, “Finacle” ana bankacılık, CRM ve hazine çözümlerini uygulamaya konulduğunu açıkladı. Bu, Türkiye’de yenilikçi yerel uygulamaların küresel en iyi uygulamalar ile harmanlandığı ilk başarılı ana bankacılık uygulaması olacak. Bu uygulamalar, T-Bank’a, daha hızlı ürün hazırlama ve iyileştirilmiş müşteri hizmetleri ile bireysel ve kurumsal müşteri gruplarının ihtiyaçlarını karşılamada gerekli gücü verecek.
T-Bank, Türkiye piyasasında müşterilerine geniş kurumsal, özel ve bireysel bankacılık hizmetleri yelpazesi sunmayı sürdürüyor. Büyüme amacını gerçekleştirmeye yönelik stratejisi kapsamında banka, yeni çağ teknoloji platformuna dönüşüme, başarısı tüm dünyada kanıtlanmış Infosys Finacle ile devam ediyor.
Bankacılık uygulamalarında yeni bir dönem!
İşbirliğiyle ilgili açıklama yapan Finacle Infosys Global Başkanı Haragopal M, “Türkiye’deki bankalar arasında yenilikçiliğe yönelik yüksek eğilim ve Finacle’ın tüm dünyada bankalardaki yenilikçiliğin teşvik edilmesindeki ispatlanmış başarısıyla bu ideal bir işbirliği oldu. Türk bankacılık sisteminde teknoloji dönüşümüne ilişkin geçmişten beri süre gelen çetin zorluklar göz önünde tutulduğunda, T-Bank’a yönelik başarılı uygulamamız, sahip olduğumuz kuvvetli iş teslimat kabiliyetimizin açık bir yansıması. Infosys, bu başarılı girişimde T-Bank ile ortaklık yapmaktan gurur duymakta ve uzun bir birlikteliği sabırsızlıkla beklemektedir” diye konuştu.
T-Bank CEO’su Dinçer Alpman ise, “Sınıfında en iyi teknoloji altyapısı, büyüme için olmazsa olmaz bir zorunluluk. T-Bank olarak, Infosys Finacle’ın tüm dünyada tanınan çözümü ve Cedar Consulting’in kusursuz proje yönetimi ile Türkiye’de ilk tam kapsamlı ana bankacılık uygulamasına öncülük etmiş olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu altyapının başarılı bir şekilde hazırlanmış olması, müşterilerimize kaliteli ürün ve hizmet sunma vizyonumuzu güçlendirecek” açıklamasını yaptı.
T-Bank Operasyon ve Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlhan Zeki Köroğlu, “Finacle Ana Bankacılık Çözümü, küresel sistemlerin titiz bir incelemesinden sonra seçilmiştir” dedi. Bu başarılı uygulamanın, küresel en iyi uygulamalardan yararlanmalarına yardımcı olduğuna değinen Köroğlu, “Bu da bize, örnek müşteri hizmeti, daha düzenli çalışma ve ürünlerde yenilik sunmamızda yardımcı olacak” diye ekledi.
Teknoloji dönüşüm uygulaması “Project Future” kapsamında, Infosys, yerel satış ortağı Segmentist ile güç birliğine girmiştir. Program yönetimi, önde gelen bir yönetim ve IT danışmanlık şirketi olan Cedar Consulting tarafından yürütülmüştür. Cedar Consulting Kıdemli Direktör V. Ramkumar,  “Bu, Türkiye piyasası için çok önemli bir projedir ve bankacılık teknolojisi ve uygulamalarında daha çok sayıda yeniliğin getirilmesine yardımcı olacaktır” diye konuştu. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)