BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBankacıların tenis turnuvasını Finansbank kazandı----

Bankacıların tenis turnuvasını Finansbank kazandı

Bankacıların tenis turnuvasını Finansbank kazandı
15 Ekim 2016 - 16:30 www.finansgundem.com

Bankalararası Tenis Turnuvası fikrinin ortaya çıkmasında ve gelişmesinde rol oynayan Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras, bu organizasyonların gerek kurumların gerekse finans sektörünün iletişimi için önemine dikkat çekti

TED Spor Kulübü’nün organizasyonuyla gerçekleşen Bankalararası Tenis Turnuvası’nın şampiyonu Finansbank oldu. Bu yıl altıncı kez düzenlenen şampiyonada yarışan Finansbank ekibinde Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras’la birlikte Altuğ Sürüel, Mustafa Yücealemdar, Görkem Yüksel, Melike Karabiber, Alican Seren, Gülperi Kuzu, Finans Leasimg Genel Müdürü Metin Karabiber yer aldı.

Yarışmada ikinciliği Odeabank, üçüncülüğü ise Yapı Kredi Bankası kazandı.

Dereceye giren bankalara madalya ve kupalarını TED Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Kara ve Nureddin Cakcak takdim etti.

Bankalararası Tenis Turnuvası fikrinin ortaya çıkmasında ve gelişmesinde rol oynayan Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras, bu organizasyonların gerek kurumların gerekse finans sektörünün iletişimi için önemine dikkat çekti. Aras “Tenisi seviyor ve oynuyorum. Ancak ekibimle birlikte sevdiğimiz bir sporu yaparak yarışmak ve üstelik şampiyon olmak çok mutluluk verici. Hem arkadaşlarımı hem de diğer bankalardan meslektaşlarımı tebrik ediyorum.Altı yıldır yeraldığımız TED ve Bankalar Birliği’nin işbirliğiyle düzenlenen Bankalararası Tenis Turnuvası, kurumların iç iletişimlerini destekliyor. Ayrıca meslektaşlarımızla bir araya gelip gerçek hayatta olduğu gibi sporda da centilmence yarışıyoruz” dedi.

İş dünyasının farklı platformlarda bir araya gelmesinin profesyonel deneyimi de beslediğini kaydeden Aras, özellikle sporun disiplin ve doğru karar almada olumlu etkileri olduğuna inandığını ifade etti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)