BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBank of America maaş günü kredisinde yeni dönemi başlatıyor----

Bank of America maaş günü kredisinde yeni dönemi başlatıyor

Bank of America maaş günü kredisinde yeni dönemi başlatıyor
09 Ekim 2020 - 12:18 www.finansgundem.com

Bank of America Balance Assist (Bakiye Yardımı) isimli, kısa vadeli nakit ihtiyacını karşılamaya yönelik düşük maliyetli bir çözümle çığır açıyor. Müşteriler 500 dolara kadar kredi çekebilecek

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Bakiye Yardımı, Bank of America’nın müşterilerinin finansal durumlarını güvenli bir şekilde geliştirmelerine olanak sağlayan kapsamlı finansal çözümler ve hizmetlerde sunduğu yeni bir hizmet.

Bank of America’nın Perakende Başkanı D. Steve Boland, “Bakiye Yardımı, müşterilerimizin bütçelerini koruma, tasarruf etmelerini sağlama ve güvenli, dikkatli borçlanma konusunda sunduğumuz şeffaf ve kolay kullanımlı güçlü hizmetlerimizden en yenisi” dedi. Açıklamasının devamında “insanlar finansal özgürlük ve istikrarı sağlama gücünü istiyorlar ve basit, açık çözümler ve tavsiyeler bekliyorlar” ifadesini kullandı.

Finextra’nın haberine göre, Bank of America’nın müşterileri finansal durumlarını, bu faydalı çözümleri aracılığıyla, bir tasarruf disiplini oluşturarak, kredi notlarını yükselterek ve bütçe yapma konusundaki becerilerini arttırarak geliştirebilirler. Şirketin ödüllü dijital kanalları ve bilgili finansal uzmanları tarafından geliştirilen ve sunulan bu güvenli bankacılık çözümleri, müşterilerin günlük bankacılık, tasarruf ve borç ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı oluyor.

Bankanın sunduğu hizmetlerden bazıları:

Bakiye Yardımı: Bu yeni kısa vadeli, düşük maliyetli krediyle, Bank of Amerika müşterileri artık 500 dolara kadar, 5 dolar maliyetle kredi çekebiliyor. Geri ödemeler, 90 günlük bir süreçte üç eşit taksitle yapılacak. Kredi çekecek kişilerin, en azından bir yıllık süreyi dolduran bir Bank of America hesapları olması lazım. Bakiye Yardımı, 2021 yılının Ocak ayından itibaren seçili eyaletlerde yürürlüğe girecek.

Güvenli Bakiye: Bugün 2 milyondan fazla müşteri, yalnızca sahip oldukları parayı harcamalarına yardımcı olma amacıyla tasarlanan bu hesabı kullanıyor. Güvenli Bakiye sistemiyle, limit aşımı maliyeti yok ve aylık işletim ücretleri 24 yaşın altındaki öğrencilerden ya da Preferred Rewards programına üye olan müşterilerden alınmıyor. Müşteriler ödemelerini bir banka kartıyla ya da dijital olarak yapabiliyor.

Güvenli Kart: Bu basit ve uygun kredi kartı müşterilerin, kredi notunu oluşturmasına ya da güçlendirmesine yardımcı oluyor. Müşteriler 300 dolarlık depozito karşılığında bir hesap açılışı başvurusu yapabiliyorlar. Sorumluluk sahibi bir kredi davranışıyla, müşteriler kredi notlarını geliştirebiliyor ve zamanla, güvenlik depozitolarını geri alabiliyorlar.

Düşük maliyetli emlak kredileri: 2019 yılının ilk dönemlerinde, Bank of America 5 milyar dolarlık Community Homeownership Commitment isminde bir program başlattı ve şimdiden 13,000 düşük ve orta gelirli insanın ev sahibi olmasına yardımcı oldu.

Bank of America’nın Tüketici ve Küçük İşletme Ürünleri Müdürü April Schneider, “müşterilerimizin sağlam bir finansal altyapı oluşturmasını sağlamak için çeşitli yenilikçi çözümler üretmeye devam ediyoruz” dedi. Açıklamasının devamında, “Bakiye Yardımı, Güvenli Bakiye ve Güvenli Kart gibi çözümler, müşterilerimize finansal istikrar sağlıyor ve uzun vadede finansal açıdan sağlıklı olmalarına neden oluyor” ifadesini kullandı.

Bu çözümler ve hizmetlere, Bank of America’nın ödüllü mobil bankacılık uygulaması aracılığıyla ulaşılabiliyor. Çözümler, iyi finansal alışkanlıklar kazandırmak için sunuldu. Diğer kaynaklara da, bankanın ücretsiz olarak sunduğu finansal eğitim platformundan ulaşılabiliyor. 2013 yılından bu yana Better Money Habits isimli bu eğitim platformuna 120 milyondan fazla erişim sağlandı.

Bankacılıktaki dijital dönüşümün ardındaki güç

 

ABD'de tüketici kredileri ağustosta düştü

 

Dev bankalardan 20 milyon dolarlık teknoloji yatırımı

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)