BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiDev bankalardan 20 milyon dolarlık teknoloji yatırımı----

Dev bankalardan 20 milyon dolarlık teknoloji yatırımı

Dev bankalardan 20 milyon dolarlık teknoloji yatırımı
08 Ekim 2020 - 13:58 www.finansgundem.com

Davranışsal biyometri alanında çalışan İsrailli şirket Bio Catch dört dev bankadan 20 milyon dolarlık yatırım aldı. Bankalar bu yatırımla internet dolandırıcılığını engelleyecek teknolojilere ulaşmayı hedefliyor

FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Barclays, Citi, HSBC ve Avustralya Ulusal Bankası (NAB) İsrailli davranışsal biyometri şirketi Bio Catch’in C serisi yatırım turunda 20 milyon dolar yatırım yaptı.

Dev bankaların bu yatırımıyla birlikte halka arzı amaçlayan ve e-ticaret gibi yeni sektörlere yönelmeyi hedefleyen Bio Catch, C serisi yatırım turunda toplamda 160 milyon dolar fon elde etmiş oldu.

Söz konusu yatırımla dört banka şirketin uzun süreli yatırımcısı American Express’le birlikte Bio Catch’in inovasyon kuruluna katılmış oldu. İnovasyon kurulu şirketin “davranışsal biyometri” sayesinde kazandığı yeteneklerden yararlanılması ölçeklendirilmesi için yeni yollar oluşturmaya çalışacak.

Barclays’in Dijital Platformlar Birimi üst düzey yöneticilerinden Hilda Jenkins bankanın yatırımlarıyla ilgili yaptığı açıklamasında, “Bio Catch, internet dolandırıcılığını önlemek için bir tahmin aracı olarak davranışlara odaklanmasıyla benzersizdir ve sonuç olarak insanları güvende tutmak için kapsamlı bir veri seti çizebilir. Müşterilerimizi daha fazla korumak ve dolandırıcılığı durdurmak için yenilikçi yollar bulmak amacıyla Bio Catch ve inovasyon kurulu üyeleriyle çalışmayı dört gözle bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.

Dankse Bank maliyetleri düşürmek için 1,600 kişiyi işten çıkarıyor

 

Kırılgan Avrupa bankaları kovid kredi kayıplarına karşı

 

JPMorgan: Biden kazanırsa, TL kaybeder

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)