BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBank Asya'dan çifte kampanya----

Bank Asya'dan çifte kampanya

Bank Asya'dan çifte kampanya
07 Haziran 2013 - 11:52 www.finansgundem.com

Bank Asya’dan Babalar Günü’ne özel çifte kampanya...

Bank Asya, 6-16 Haziran 2013 tarihleri arasında harcamalarını AsyaCard ile yapan her 25. müşterisine 100 TL Asya Puan kazandırıyor. Aynı tarihlerde Asya Emeklilik Bireysel Emeklilik Planlarından herhangi birini yaptıranlara ise yüzde 25 ek katkı sağlıyor.
Bank Asya, AsyaCard sahiplerine özel avantajlar ve kampanyalar sunmaya devam ediyor. Babalar Günü’ne özel hazırlanan kampanya kapsamında AsyaCard sahiplerinden, 6-16 Haziran 2013 tarihleri arasında anlaşmalı iş yerlerinden her gün istediği tutarda taksitli harcama yapan her 25. müşteri 100 TL değerinde Asya Puan kazanıyor
Aynı tarihlerde Bank Asya aracılığıyla Asya Emeklilik Bireysel Emeklilik Planlarından (Gözde, Zirve ve Net Plan) herhangi birini yaptıranlar ise yüzde 25 ek katkı kampanyasından yararlanabilecek.
Kampanyadan Bank Asya aracılığıyla Asya Emeklilik Bireysel Emeklilik Planlarından herhangi birini yaptıran ve ilk katkı payı ödemesini 21 Haziran 2013 tarihine kadar yatırıp, en az bir yıl boyunca asgari 150 TL düzenli katkı payı ödemesini Bank Asya kredi kartlarıyla yapan müşteriler yararlanabilecek.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)