BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBabacan’ın hedefinde kim vardı----

Babacan’ın hedefinde kim vardı

Babacan’ın hedefinde kim vardı
18 Eylül 2013 - 16:31 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Babacan, İstanbul Finans Zirvesi’nde öyle bir cevap verdi ki…

KAYHAN ÖZTÜRK – FINANSGUNDEM.COM
 "Kalıcı Büyümenin Finansmanı" temasının işlendiği 4. İstanbul Finans Zirvesi'nde Borsa İstanbul’un halka arzı ve katılım bankaları hakkında flaş açıklamalar yapan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, konuşmasının ardından katıldığı soru – cevap bölümünde “Babacan çıpası” için çok konuşulacak bir cevap verdi.
 Moderatör Kerem Alkin’in "Ekonomide IMF çıpası bitti, şimdi Babacan çıpası konuşuluyor, nedir bu Babacan çıpası?" şeklindeki sorusuna verdiği yanıt zirvede "Bu sözlerin hedefi kim?" tartışmalarına yol açtı.
 Başbakan Yardımcısı Babacan’ın tartışılan yanıtı şöyle: “Başbakan liderliğinde bir ekonomik program uyguluyoruz. Bizim partide her şey konuşulur, tartışılır, böyle de olması lazım. Farklı söylemler olabilir ama önemli olan yazılı dokümandır. Yazılı doküman (OVP’yi kastediyor) yakında açıklanacak. 3 gün sonra bir arkadaşımız aksini söyleyebilir. Ama yazılı politika dokümanlarına bakmak lazım. Görüşümüz yazılı dokümanlardır. Çıpa yazılı dokümandır.”
 Cevabının ardından zirveye katılanlar arasında, Başbakan Yardımcısı Babacan’ın bu sözlerinin hedefinin, başta Merkez Bankası’nın uygulamalarından şikayet eden Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan olmak üzere AKP’li bakan ve milletvekilleri olduğu yorumları yapıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)