BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBabacan'dan Erdem Başçı yanıtı----

Babacan'dan Erdem Başçı yanıtı

Babacan'dan Erdem Başçı yanıtı
11 Şubat 2015 - 06:36 www.finansgundem.com

Bakan Ali Babacan, Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'nın istifa ettiği iddialarına yanıt verdi

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'nın lojmanından taşınmasının istifa söylentilerine yol açmasıyla ilgili olarak, "“Ben derim ki hiçbir söylentiye kulak asmayın bilgileri sağlam kaynaklardan alın” diye konuştu.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan G20 Maliye Bakanları Zirvesi’nde konuştu. Babacan, “Merkez Bankası kur konusunu çok ciddi takip ediyor” dedi. Babacan, “Merkez Bankaları bulundukları ülkelerde ortamı hazırlamalılar, asıl büyümenin sürdürülebilir olması yapısal reformlarla gerçekleşir. Merkezler yapısal reform yapamaz” derken “Bizim özellikle uygulama diye yaptığımız vurgunun özünde de bu var. Önemli olan zor ve gerekli reformları becerebilmek” değerlendirmesinde bulundu. Babacan merkez bankası Erdem Başçı’nın lojmanından taşımasının istifa söylentilerine neden olmasıyla ilgili olarak ise, “Ben derim ki hiçbir söylentiye kulak asmayın bilgilere sağlam kaynaklardan alın” diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)