BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAziz Yıldırım ve Ali Koç kavgalı mı?----

Aziz Yıldırım ve Ali Koç kavgalı mı?

Aziz Yıldırım ve Ali Koç kavgalı mı?
03 Temmuz 2014 - 16:55 www.finansgundem.com

Aralarının açık olduğu iddia edilen Aziz Yıldırım ve Ali Koç bir araya gelerek yanlış anlaşılmaları konuştu

Geçtiğimiz hafta başında Aziz Yıldırım için yeniden yargılanma kararıyla gelen müjdeli haber sonrası 1907 Derneği'nin yaptığı açıklama bu güzel ve mutlu güne gölge düşürdü.

AÇIKLAMA ARALARINI AÇTI

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; iddialar Ali Koç'un başkanı olduğu dernekte ve bizzat yürüttüğü "Adalete Fener Yak" kampanyasında başarılı işler yapmasına rağmen yazılı açıklamada yeniden yargılama kararının çıkmasında daha çok kendilerinin ön planda olmasıyla ilgiliydi.

Bu durum çok iyi anlaşan Aziz Yıldırım ile Ali Koç'un arasını açtı. Hatta açıklamadan iletişimde görevli iki kulüp çalışanı sorumlu tutulup görevlerine son verildi. Aradan geçen yaklaşık 9 günlük süreçte ikili gözler önünde gözükmeyince de aralarındaki soğukluk daha da arttı. En azından bilinen bu. Aziz Yıldırım'ı yakından tanıyanlar bilir ki başkan sinirlendiğinde tepkisini hemen oracıkta verir. Açıklamayı gördüğü andaki tepkisi de bu yöndeydi.

2 DERNEĞE DAHA TEŞEKKÜR YOK!

Ancak aradaki bu soğukluk iddiaları perşembe günü son buldu. Malatya'ya bayi açılışına gidecek olan Ali Koç yolculuk öncesi başkan Aziz Yıldırım ile kulüp binasında bir araya geldi. İkili yanlış anlaşılan konuları konuştu. Yıldırım hafta sonu Bodrum'a geçti. Koç ise yoğun iş temposuna döndü. Başkanın yakın arkadaşları da ikili için "Kesinlikle birbirlerine küsmezler. Ortak yönleri çok ve bazen resmi bazen de baba-oğul ilişkisi vardır. Aralarına kimse giremez" şeklinde iddialı yorumlarda bulunuyorlar.

'Adalete Fener Yak' kampanyasının hedefine ulaşmasıyla ilgili yakın zamanda tekrar bir teşekkür açıklaması olacak. Bu açıklama durumun daha net anlaşılmasını da sağlayacak. Gelelim başkanın dergideki yazısına. Koç'un dışında emeği çok fazla geçen iki derneğin adı da listede yok. Bağdat Caddesi'ndeki yürüyüşü organize eden ve desteklerini hiç esirgemeyen F.Bahçeli Avukatlar ile Anıtkabir organizasyonlarında başmimar olan Ankara F.Bahçeliler Derneği... 
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • imagination03 Temmuz 2014 17:49

    ali koç bu adamla yan yana resim vererek ve o adamın altında görünerek kendisinin ve koç ailesinin imajını bozuyor