BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAvrupa Yatırım Bankası'ndan Mısır Bankası'na 425 milyon euro kredi ----

Avrupa Yatırım Bankası'ndan Mısır Bankası'na 425 milyon euro kredi

Avrupa Yatırım Bankası'ndan Mısır Bankası'na 425 milyon euro kredi
20 Ocak 2021 - 00:20 www.finansgundem.com

Mısır Bankası'ndan yapılan açıklamada, imzalanan kredi anlaşmasının 750 milyon euroluk geniş bir kredinin ilk dilimi olduğu bildirildi

Mısır'ın en büyük kamu bankası olan Mısır Bankası, Avrupa Yatırım Bankasıyla 425 milyon euroluk kredi anlaşması imzaladığını duyurdu.

Bankanın Mısri el-Yevm gazetesinin internet sitesinde yayınlanan açıklamasında, anlaşmanın telekonferans aracılığıyla Mısır Bankası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Akif el-Mağribi ve Avrupa Yatırım Bankası Avrupa Birliği (AB) Komşu Ülkeleri Direktörü Flavia Palanza tarafından imzalandığı kaydedildi.

Bu kredinin 750 milyon euroluk daha geniş bir kredinin ilk dilimini temsil ettiği aktarılan açıklamada, 2022'nin başında 300 milyon euroluk ikinci bir kredi anlaşması imzalanacağı ifade edildi.

Bankanın açıklamasında, kredinin, küçük ve orta ölçekli işletmelerin koronavirüs ile mücadelelerine yardımcı olmak için gerekli finansmanı sağlamada kullanılacağı belirtildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)