BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık‘Asyamesaj' ile Türkiye'ye bir ilk sundu----

‘Asyamesaj' ile Türkiye'ye bir ilk sundu

‘Asyamesaj' ile Türkiye'ye bir ilk sundu
24 Mayıs 2013 - 11:12 www.finansgundem.com

Bank Asya, müşterileri için AsyaMesaj uygulaması başlattı

Bank Asya müşterileri, telefonlarına AsyaMesaj uygulaması yükleyerek hesap, kart ve diğer hizmetlerle ilgili kişiye özel bilgilendirme ve hatırlatmalara erişebiliyor ve kampanyalardan haberdar oluyor
Bank Asya, AsyaMesaj uygulaması ile Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi. iPhone ve Android telefonlarına AsyaMesaj uygulaması yükleyen Bank Asya müşterileri hesap, kart ve diğer hizmetlerle ilgili kişiye özel bilgi, hatırlatma ve kampanyalara bu uygulama üzerinden ulaşabiliyor.
AsyaMesaj uygulamasıyla, gerçekleşen EFT ve havale talimatları, katılma hesabı vade sonu hatırlatması, katılma hesabı kazanılan kâr payı bilgilendirmesi, kredi kartı harcamaları, günlük kâr payı bildirimleri anlık olarak müşterilerin iPhone ve Android telefonlarına ulaşıyor. Müşterilerden gelecek talep doğrultusunda daha da geliştirilecek olan AsyaMesaj'ın bir sonraki adımında Paksit, kart başvuru, limit artırım talebi, güncel kredi kartı borç bilgisi, kart şifresi oluşturma, ekstre, HGS başvuru, fatura taksitlendirme gibi seçeneklerle uygulama daha da zenginleşecek.
AsyaMesaj'ı cihazlarına yükleyen Bank Asya müşterilerinin, bildirimlerin ulaşabilmesi için uygulamayı aktive etmeleri gerekiyor. Daha önce SMS  ile ulaştırılan bazı bilgilendirmeler de aktivasyon işleminden sonra uygulama üzerinden bildirim şeklinde gönderiliyor.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)