BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiApple 2. el iPhone satmaya hazırlanıyor----

Apple 2. el iPhone satmaya hazırlanıyor

Apple 2. el iPhone satmaya hazırlanıyor
06 Mart 2016 - 09:55 www.finansgundem.com

Teknoloji devi pazara daha fazla nüfuz etmek istiyor. Apple'ın bir sonraki adımı: 2. el iPhone satmak

The Times of India'nın taptaze raporuna göre Apple, Hindistan'da yenilenmiş iPhone'ları ülke pazarına sunmak için hummalı bir şekilde çalışıyor. Özetle yenilenmiş iPhone ithalatı ve satışı gerçekleşecek. Cupertino'lu şirket şu anda yenilenmiş olan Mac, iPad ve iPod ürünlerini online mağaza aracılığıyla satıyor, ancak bu ürünler arasında iPhone yok.
İletişim ve Telekom Bakanı Ravi Shankar Prasad, Hindistan hükümetinin konuyla ilgili herhangi bir karar almadığını söyledi.
Apple yatırımlara devam ediyor
Apple son dönemlerde Hindistan'da birçok operasyon gerçekleştirdi. Şirket iPhone 4s ve 5c'yi satıştan çıkardı. Ayrıca birçok iş yerini de resmi bayi konumuna getirdi.
Eğer hükümet Apple'ın isteğini kabul ederse, Hindistan yenilenmiş iPhone'ların satılacağı ilk ülke olacak. Bu durum Hindistan'da yükselmekte olan iPhone satışlarını biraz daha arttırabilir. Hindistan dünyada en hızlı büyüyen akıllı telefon pazarı konumunda bulunuyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)