BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPiyasaAnkara'ya yeni AVM----

Ankara'ya yeni AVM

Ankara'ya yeni AVM
11 Ekim 2013 - 17:47 www.finansgundem.com

Ankara’da 140 marka ve mağazayı barındıracak Taurus Alışveriş Merkezi (AVM) 29 Ekim’de kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Cumhuriyet Bayramı’nda vatandaşları ağırlamaya başlayacak olan AVM’de 50 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor. Taurus Balgat AVM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertan Dal, her zevke ve talebe hitap eden bir alışveriş alanı kurguladıklarını kaydetti. AVM’de seçkin mağazaların tek çatı altında toplandığına işaret eden Dal, şunları söyledi:
“Taurus AVM, içinde bulundurduğu mağaza karması ile ender AVM’lerden biri olacak. Ancak mağaza karmasının dışında, ziyaretçilerimiz yorulmadan alışveriş yapmanın keyfine varacak. Ziyaretçilerimiz, her katta açık teras alanlarının yer aldığı Taurus'ta, Ankara’da ilk kez açılan Cinemarine’de sinema keyfi yaşayacak. 3 katlı modern otoparkıyla park sıkıntısının olmayacağı AVM'mizde her anlamda arzu ve ihtiyaçlara cevap veren bir yapı bulunuyor.”
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)