BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatAnadolu Sigorta’nın Genç Anadolu projesinde yeni dönem başlıyor----

Anadolu Sigorta’nın Genç Anadolu projesinde yeni dönem başlıyor

Anadolu Sigorta’nın Genç Anadolu projesinde yeni dönem başlıyor
08 Nisan 2024 - 11:00 www.finansgundem.com

Anadolu Sigorta’nın Genç Anadolu projesinde yeni dönem başvuruları başladı. Sigortacılık alanında kariyer yapmak isteyen gençler, Genç Anadolu projesi ile acente olma şansı yakalayacak.

Anadolu Sigorta, hayata geçirdiği projelerle gençlerin kariyer yolculuklarını desteklemeye devam ediyor. Pandemi döneminde gençlere destek olmak ve istihdam sağlamak amacıyla başlatılan Genç Anadolu projesinin 2024 yılı başvuruları başladı. Sigortacılık ve ilgili bölümlerden mezun olan veya yakın zamanda mezun olacak, sigortacılık deneyimi olan ancak acenteliği bulunmayan 35 yaş altı gençler, nisan ayı boyunca programa başvurabilecekler. Genel yetenek ve değerlendirme süreçleri sonucunda seçilen adaylar, çeşitli eğitimlerin ardından Anadolu Sigorta acenteliği fırsatı yakalayacaklar. 

Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Kerem Tokyürek; 2021 yılında başlayan Genç Anadolu projesi ile gençlerin iş hayatına katılmalarına bugüne kadar önemli katkılar sunduklarını belirtti.

Tokyürek; “Türkiye’nin sigorta okulu olarak 99 yıldır sektörümüzü büyütmek için çalışırken ülkemizin sürdürülebilir ekonomik kalkınmasında da öncü rol üstleniyoruz. Genç Anadolu projesi kapsamında 2023 yılında acentelik için aldığımız başvurular sonrasında yaptığımız değerlendirmeler sonucunda, gerekli şartları sağlayan 343 kişi genel yetenek sınavına katıldı. Katılımcılar arasından sınav ve mülakatlarda başarılı olan 9 kişi, Anadolu Sigorta acentesi olarak faaliyete başladı. Genç Anadolu projesi ile bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de hayallerini gerçekleştirmeleri için gençlere destek olmaya devam edeceğiz” dedi. 

Anadolu Sigorta toplumsal cinsiyet eşitliğini sektöre yaymayı hedefliyor

 

Anadolu Sigorta, Kadın Dostu Markalar 2024 Farkındalık Ödülü’nü kazandı

 

Anadolu Sigorta, KidZania İstanbul'da çocukları sigortacılık serüvenine davet ediyor!

 

Anadolu Sigorta Ephesus Ultra Maratonu’nda “Kaybetmek Yok!” diyor

 

Anadolu Sigorta 'Genç Anadolu' projesiyle 2023 yılında 9 yeni iş ortağını bünyesine kattı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)