BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAmber Heard, Johnny Depp'e tazminat ödememekte ısrarcı----

Amber Heard, Johnny Depp'e tazminat ödememekte ısrarcı

Amber Heard, Johnny Depp'e tazminat ödememekte ısrarcı
22 Temmuz 2022 - 08:58 www.finansgundem.com

Amber Heard, avukatları aracılığıyla Virginia temyiz mahkemesine yaptığı yazılı bildirimde, daha önce verilen kararın bozulması için resmen başvuruda bulunmak istediğini açıkladı.

Oyuncu Amber Heard, Virginia mahkemesinin eski kocası Johnny Depp'e 10 milyon doların üzerinde ödeme yapmasını emreden kararına yeniden itiraz ediyor.

Amber Heard adına yapılan bir yazılı açıklamada, “Mahkemenin adil ve hakkaniyetli bir kararı engelleyen hatalar yaptığına inanıyoruz. Adaleti sağlamak için gerekli atmamız gereken adımlar olduğunu düşünüyoruz ve bu nedenle karara itiraz ediyoruz” ifadeleri yer aldı.

İlk itiraz geçen hafta reddedilmişti

ABD’li yargıç Penney Azcarate, Amber Heard’ün Johnny Depp’e ödemesi gereken 10 milyon dolar tazminat kararı için yaptığı ilk itirazı geçen hafta reddetmişti. Yargıç, avukatlar tarafından sunulan gerekçelerin geçersiz olduğuna hükmetmişti.

Heard'ın avukatları Fairfax ilçe devre mahkemesine belgeler sundu

Heard'ın avukatları, altı haftalık bir duruşmanın hem Heard hem de Depp'in perçinleyici ifadesinin yer aldığı Fairfax ilçe devre mahkemesine belgeler sundu.

Belge, Virginia temyiz mahkemesine, Heard'ın kararı temyize götürmeyi planlamasının yanı sıra Heard'ın kararı iptal etme ve davayı reddetme veya yeni bir duruşma emri verme talebini reddetmek de dahil olmak üzere, yargıcın karardan sonra verdiği kararları bildiriyor.

Heard-Depp davası

Depp, Aralık 2018'de Washington Post'ta kendisini “aile içi istismarı temsil eden halka açık bir figür” olarak tanımladığı içinHeard'a iftira davası açtı. Depp'in avukatları, Depp'in adından hiç söz edilmemesine rağmen, makale tarafından karalandığını iddia etti.

Heard, Depp'in eski avukatının, Depp'in taciz iddialarını alenen bir aldatmaca olarak nitelendirerek onu karaladığını iddia ederek karşı davalar açtı.

Jüri, Heard'ın Depp'e 10 milyon dolar tazminat ve 5 milyon dolar cezai tazminat ödemesine karar verdi. Cezai tazminat, eyalet sınırı altında 350 bin dolara düşürüldü.  Buna karşılık, karşı dava açan Heard'e ise Depp tarafından 2 milyon dolar ödenmesine hükmedildi.

Amber Heard, tazminatı ödeyemiyor

 

Johnny Depp, 10,4 milyon dolarlık tazminattan vazgeçebilir

 

Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki davada karar çıktı

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)