BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinJohnny Depp, 10,4 milyon dolarlık tazminattan vazgeçebilir----

Johnny Depp, 10,4 milyon dolarlık tazminattan vazgeçebilir

Johnny Depp, 10,4 milyon dolarlık tazminattan vazgeçebilir
09 Haziran 2022 - 10:39 www.finansgundem.com

Amerikalı aktör Johnny Depp'in avukatları dün (Çarşamba) Hollywood yıldızının, eski eşi aktris Amber Heard'dan 10,4 milyon dolarlık tazminatı almayabileceğini ima etti

Amerikalı aktör Johnny Depp'in avukatları dün (Çarşamba) Hollywood yıldızının, eski eşi aktris Amber Heard'dan 10,4 milyon dolarlık tazminatı almayabileceğini ima etti. New York Post gazetesine göre, Depp'in avukatları ünlü aktörün adı temize çıktığı için memnun olduğunu vurguladı.

Depp'in avukatlarından Ben Chew, Heard'in, Depp'in tazminatını ödedikten sonra yoksullaşacağından korkmasıyla ilgili gelen bir soruya yanıt olarak, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Açıkçası avukat-müvekkil iletişimini ifşa edemeyiz. Ancak Bay Deep'in dediği gibi mesele onun için asla para değil, itibarını geri kazanmaktı ve o da yaptı. Johnny için tam bir zaferdi.”

Şarku’l Avsat'ta yer alan habere göre, Depp'in bu hafta çalıştığı hukuk firmasının ortağı olarak terfi eden avukatı Camille Vasquez, Depp'in zaferini kadın haklarına ve #MeToo hareketine bir darbe olarak tanımlayarak, Heard'ın ekibini "hayal kırıklığı" olarak nitelendirdi.

Vasquez yaptığı açıklamada, "Zaferin anahtarı gerçeklere, kanıtlara ve Johnny'nin gerçeği söyleme şansına odaklanmaktı" dedi.

ABD jürisi geçen hafta, kendisini aile içi şiddet kurbanı olarak gösteren Heard'ı, eski kocası Depp'i karalamaktan suçlu buldu. Mahkeme, kamuya açık geniş çapta duyurulan duruşmadan sonra, önde gelen iki Hollywood yıldızının mahremiyetini derinlemesine araştırdı.

Jüri, Heard'ın oyuncuya 15 milyon dolar tazminat ödemesine karar verdi. Jüri bunun yanında Heard'ın, Depp’e karşı suçlamalarından birinde haklı olduğuna karar vererek, Depp’in kendisine 2 milyon dolar tazminat ödemesine hükmetti.

Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki davada karar çıktı

 

Elon Musk'tan Johny Depp'e kafes dövüşü daveti

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)