BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAli Agan Kcell'de----

Ali Agan Kcell'de

Ali Agan Kcell'de
22 Mayıs 2013 - 14:10 www.finansgundem.com

Ali Ağan, Kazakistan'ın telekominikasyon şirketi Kcell'in başkanlığına atandı.

20 yılı aşkın süredir çeşitli ülkelerde finans ve telekomünikasyon sektörlerinde deneyim kazanmış olan Ali Ağan,  birikimlerini bundan böyle Kcell’de değerlendirecek. Kcell CEO sorumluluğunu 2013 yılı Şubat ayında TeliaSonera Avrasya Bölgesi Başkanlığı’na atanan Veysel Aral’dan devralan Ali Ağan’ın yeni görevi, 1 Haziran 2013 tarihinden geçerli olacak.
Kcell’e Özbekistan’ın ikinci büyük operatörü ve kardeş şirketi Ucell’den gelen Ali Ağan,  2008 yılı Mayıs ayından itibaren yine TeliaSonera grubu şirketlerinden Azerbaycan’ın lider telekom şirketi Azercell’de CEO Yardımcılığı ve CEO görevlerinde de bulunmuştu. Azercell’de görev yaptığı 5 yıllık sürede; 3G ve 4G lansmanları,  marka yenileme çalışmaları, ülkedeki yoğun rekabet ortamına rağmen ciro artışı sağlanması gibi başarılara imza atmış olan Ali Ağan’ın, Ucell’in Avrasya Bölgesinde net satış artışında liderliğe yükselmesinde de önemli katkıları olmuştur.
Ali Ağan, yeni görevine başlamadan önce yaptığı açıklamada “Dünya hızla değişiyor. Telekomünikasyon sektörünün şu an ne tür zorluklarla karşılaştığını biliyoruz. Kcell bu değişen dünyada müşterileri için vazgeçilmez olmayı hedefliyor. Operasyonel etkinlik, müşteri odaklılık, global pazar trendlerinin izlenmesi gibi kavramları profesyonel bir ekiple harmanlayarak bu hedefi gerçekleştireceğimize inanıyoruz” dedi.
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan Ali Ağan, Kanada Toronto Üniversitesi’nden sertifika sahibi ve ABD Baltimore Üniversitesinde finans konusunda MBA yaptı. Ali Ağan evli ve iki çocuk babasıdır.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)