BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAlfa Bank, Çin’de 2 şube açacak ----

Alfa Bank, Çin’de 2 şube açacak

Alfa Bank, Çin’de 2 şube açacak
21 Ekim 2023 - 15:48 www.finansgundem.com

Rusya Merkez Bankası Çin’de iki Alfa Bank şubesinin açılmasını onayladı

Rusya Merkez Bankası, Alfa Bank’ın Çin’de iki şube açmasını onayladı, şimdi Çin düzenleyici kurumu tarafında çalışma yapılacak.

“Made in Russia” forumunda konuşan kredi kuruluşunun genel müdürü Vladimir Verkhoshinsky, “Şu anda Çin’in iş dünyasının başkenti Şanghay’da ve siyasi başkenti Pekin’de  şubeler açma yolundayız. Rus Merkez Bankamız bu iki şubenin açılmasına onay verdi ve bunun için Merkez Bankasına çok müteşekkiriz. Ve özellikle de bu konuya bürokratik olmayan bir şekilde yaklaştıkları için ay3ıca teşekkür ederiz, üç aylık rutin prosedürden kurtulduk. Yani şimdi iş Çinli düzenleyicinin tarafında” dedi.

Eylül ayında Alfa Bank, Yönetim Kurulu’nun Çin’de biri Pekin’de diğeri Şanghay’da olmak üzere iki şube açmaya karar verdiğini duyurmuştu. Banka daha önce de ithalatçılar ve ihracatçılar için Çin ile çalışmaya yönelik bir hizmet başlatmıştı. (Gazetemru)

Alfa Bank’tan rekor kâr

Japonya Sberbank ve Alfa Bank'ın mal varlıklarını dondurdu

Alfa Bank bireysele yöneldi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)