BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAlfa Bank bireysele yöneldi----

Alfa Bank bireysele yöneldi

Alfa Bank bireysele yöneldi
26 Şubat 2018 - 14:28 www.finansgundem.com

Alfa Bank, 2018 yılının sonuna kadar perakende kredilerinin hacmini artırmayı hedefliyor

Rusya’nın en büyük özel bankası olan Alfa Bank’ın 2018 yılının sonuna kadar perakende kredilerinin hacmini en azından %35-40 oranında arttırmayı hedeflediği belirtildi. 

Alfa Bank Finans Müdürü Aleksey Çuhlov, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ”Bu yıl içinde sağlanan perakende kredi hacmimizi en azından %35-40 oranında arttırmayı planlıyoruz” dedi. 

Bu artışı kredi kartlarının çıkartılmasıyla, ipotek ve tüketici kredi hacimlerini arttırılması ile sağlamayı planladıklarını dile getiren Çuhlov, ”Ülkedeki gelişmelere bakacak olursak kurumsal kredi sektörü çok yavaş artıyor, perakende kredileri sektörü ise artmaya devam ediyor ve fikrimizce artma potansiyeli var” diye konuştu. 

Bilindiği üzere 1990 yılında kurulan ve aktifleri 2,707 trilyon ruble olan Alfa Bank, 1 Ocak itibariyle Rusya’nın bankacılık sisteminde 7. sırada bulunuyordu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)