BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAlbaraka'dan dev sendikasyon----

Albaraka'dan dev sendikasyon

Albaraka'dan dev sendikasyon
22 Temmuz 2013 - 16:08 www.finansgundem.com

Bahreyn merkezli Albaraka Bank'ın Türkiye birimi AlBaraka Türk , 250 milyon dolarlık sendikasyon kredisi için bankaları yetkilendirdi.

Bahreyn merkezli Albaraka Bank'ın Türkiye birimi AlBaraka Türk , 250 milyon dolarlık sendikasyon kredisi için bankaları yetkilendirdi. Bankadan yapılan açıklamada, iki dilimli kredinin iki parçalı bir anlaşmadan oluştuğu ve sağlanacak kaynağın bankanın finansman faaliyetlerinde kullanılacağı belirtildi. Kredinin bir yıllık dilimi için kâr oranı, benzer göstergenin 100 baz puan üzerinde belirlenirken, iki yıllık dilim ise 135 baz puan üzerinde olacak. Söz konusu sendikasyona katılmak isteyen bankalar ABD doları veya euro cinsi katkı sağlayabilecek. AlBaraka Türk, ABC Islamic Bank, Abu Dabi merkezli Al Hilal Bank, Katarlı Barwa Bank, Dubai merkezli Emirates NBD ve Noor Islamic Bank, ve Standard Chartered'ı yetkilendirdi. AlBaraka Türk bu yıl içinde 10 yıl vadeli 200 milyon dolar ikincil sermaye benzeri sukuk ihraç etmişti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)